29 / 03 / 2024

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları

UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Dışişleri Bakanlığı bünyesine personel alınacak! İşte başvuru şartları

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Sekreter Alım İlanı verdi. Peki Dışişleri Bakanlığı bünyesinde sekreter kadrosunda çalışmak için kimler başvuru yapabilecek? Başvuru koşulları nelerdir?

KPSS 70 puanı alan memur oluyor! Belediyeler ve Üniversiteler memur alımına başladı! Büyük fırsat!

Belediler ve üniversiteler bünyesinde istihdam edilmek üzere memur ve işçi alımı yapıyor. Alımlar KPSS 70 puan şartı gerektiriyor. İşte güncel memur ve işçi alım ilanları...

Devlet Su İşleri 3 bin 231 personel alacak! Başvurular başladı mı? İşte bütün detaylar...

Devlet Su İşleri bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 3 bin 231 devlet personel ve memur alımı yapacak! Peki, Başvurular başladı mı? Kadrolar belli oldu mu? İşte bütün detaylar...

5 Bakanlık en az Ortaokul mezunu 3 bin 578 personel alacak! İşte bütün ayrıntılar...

5 Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ortaokul olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu 3 bin 578 personel alınacak! İşte bütün ayrıntılar...

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Cumhurbaşkanlığı bünyesine güvenlik görevlisi alınacak! Kimler başvuru yapabilir? İşte şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Cumhurbaşkanlığı bünyesinde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Güvenlik görevlisi alım ilanında KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 75 zabıta memuru alacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; 75 zabıta memuru alınacak. Peki 75 zabıta memuru alımı için şartlar ne? İşte ayrıntılar...

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları Haberi

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları gerçekleştiren UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.


Katar ve Abu Dabi’de Ulak Grup’un gerçekleştireceği lansmanlarda, Körfez ülkesi yatırımcı ve müşteri beklentilerine uygun konut projelerini, özel olarak hazırlamış olduğu kampanyalarla alıcıların beğenisine sunacak.

Katar ve 

Abu Dabi’de düzenleyeceği özel organizasyonların ardından Kuveyt, Rusya ve Azerbaycan’daki uluslararası gayrimenkul fuarlarında katılımcı olarak yer alarak, bu ülkelerdeki yatırımcılarını standında ağırlayacak.


Gerçekleştirilecek olan bu lansman ve fuarlarla birden çok ülkede Türkiye’yi temsil edecek olan UPN International, Nisan – Mayıs 2016 tarihlerinde, daha büyük bir organizasyon turuyla, daha fazla sayıda ülkede alıcılarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.


UPN International Konut Projeleri, Kasım – Aralık 2015 Fuar ve...