27 / 04 / 2024

Ulaş Karasu kimdir

Ulaş Karasu kimdir

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ulaş Karasu kimdir?

İnşaat Mühendisi Ulaş Karasu, CHP Sivas Milletvekili Adayı oldu. Peki, Ulaş Karasu kimdir? Ulaş Karasu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ulaş Karasu...

Sabiha Gökçen Havalimanı satılacak mı? 

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili flaş bir konuyu Meclis'te gündeme getirdi. İşte o açıklama... 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Ankara-Sivas ve Ankara-İzmir YHT hatlarının maliyeti 90 milyar TL arttı!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, 2023 Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programı'na göre, Ankara-Sivas YHT hattında 40 milyar, Ankara-İzmir YHT hattında ise 50 milyar liralık maliyet artışı olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Yabancıya konut satışı yeniden TBMM'de! 2 yıl durdurulsun teklifi!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu yabancı uyruklu kişilere konut satışının iki sene durdurulması amacıyla Meclis'e kanun teklifi sundu. 

Konut fiyatları Meclis gündemine taşındı!

Konut fiyatlarında yaşanan artış meclise gündemine girdi. CHP'li Ulaş Karasu artan konut maliyetleri ve fiyatlarına yönelik araştırma önergesi verdi.

İnşaat sektöründeki yüksek maliyetler ve kredi faizlerinin düşürülmesi mecliste!

İnşaat sektöründe görülen yüksek girdi maliyetleri ve kredi faizlerinin düşürülmesi talebi TBMM gündemine taşındı. CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Arifiye-Karasu demiryolu projesi için 825 milyon TL ödendi!

Ulaştırma Bakanlığı’nın Arifiye-Karasu demiryolu projesi dudak uçuklattı. 2 yılda 360 milyon TL'ye bitirilmek üzere ihale edilen demiryolu için 8 yılda 825 milyon TL ödeme yapıldı. Sadece yüzde 23’ü bitirildi. 

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

CHP’li vekilden konut mağdurları için araştırma komisyonu teklifi!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, konut sektöründe yaşanan krizle beraber oluşan konut mağdurlarının taleplerini Meclis’e taşıdı.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Ulaş Karasu kimdir Haberi

Ulaş Karasu kimdir

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Karasu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Karasu, ''Sayın Cumhurbaşkanı'nın 08.02.2019 tarihinde Sivas Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada, iktidarda bulundukları 17 yılda Sivas'a 28 milyar lira yatırım yaptıklarını ifade etmiştir'' diye konuştu.

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'nun soruları:
1- Söz konusu 28 milyar liralık yatırımı gösteren detaylı döküm nedir? Hangi kurumlara ne kadar para...