25 / 04 / 2024

ülker kırımda cami inşa etti

ülker kırımda cami inşa etti

Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı...

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi bugün!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir 253 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kırşehir Mucur 253 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Kırşehir İli, Mucur İlçesi, Solaklı Mahallesi 253 Konut , 4 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

TOKİ Kırşehir 496 konut ihalesi yarın!

Kırşehir İli Merkez İlçesi Kındam Mahallesi 2. Etap 496 Konut ile 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Putin’in Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’daki cami 2020'de açılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’ın başkenti Simferepol’deki Cuma Camii 2020'de açılacak.

Yatırımda yapılan büyük hatalar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımda yapılan büyük hatalar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

Kırım Cuma Camisi inşaatının yüzde 80'ini tamam! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açılışına davet ettiği Kırım'daki cami inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Gayrettepe-İstanbul Yeni havalimanı Metrosu'nda rekor kırıldı!

Ulaşımda vatandaşlara konfor ve rahatlık getirecek projeler arasında gösterilen Gayrettepe - Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda yapılan çalışmalarla tüm zamanların en iyi rekoru kırıldı. 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

ülker kırımda cami inşa etti Haberi

ülker kırımda cami inşa etti



Ülker ailesi, dedeleri Hacı İslam Efendi’nin hatırasına sahip çıktı. Aile, dedelerinin hocalık ve öğretmenlik yaptığı Kırım’ın Aluşta bölgesi, Körbek köyündeki camiyi yeniden inşa ettirdi. Selçuklu tarzı yapılan cami haziran ayında açılmıştı.



Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in dedesi Hacı İslam Efendi, Kırım’da öğretmenlik ve hocalık yapmış. Karadeniz kenarındaki Aluşta bölgesi Körbek köyündeki cami aynı zamanda medreseymiş. Hacı İslam Efendi, 1929’da çocukları ile birlikte Türkiye’ye göç etmek zorunda kalmış. 1930’lu yılların sonunda minaresi yıkılan cami, 1990’larda kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmış. Bir seyahatinde durumu öğrenen Yıldız holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, dedesinin hatırasına sahip çıktı. Dedesi Hacı İslam Efendi’nin hocalık ve öğretmenlik yaptığı camiyi yeniden inşa ettirdi.


Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı aracılığı ile finansmanını karşılayıp camiyi yeniden yaptırmaya karar...