24 / 04 / 2024

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2018

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2018

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'nin geleceği konuşuldu!

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzemşemem ‘Türkiye’nin Geleceği’ oturumunda teknolojinin gelişimi, verimlilik ve Türkiye’nin potansiyelini daha iyi kullanması konuları konuşuldu. 

Amerikalı profesör, 'Erdoğan'a IMF'ye gitmesini tavsiye ettim'

İstanbul'daki ekonomi zirvesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen bir grup ekonomist arasında yer alan Prof.Gillman IMF'den kredi aranması tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Eminevim'den güçlü ekonomi için 2023 hedeflerine destek!

Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma misyonu çerçevesinde gerçekleştirilen “2. Türkiye 2023 Zirvesi” İstanbul’da yapıldı. Tasarrufa dayalı faizsiz sistemle Türkiye ekonomisine senede 5 milyar lira katkı veren Eminevim, güçlü ekonomi için destek verdi.

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

9. Ekonomi Zirvesi Adana’da gerçekleşti!

Adana’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adanamız, sektör  temsilcileri ve yerel yönetim ile elverişli yatırım iklimi sunma konusunda büyük bir teminatı girişimcilere ve iş dünyasına sunmaktadır” dedi.

Nef'ten Adana'ya yatırım desteği!

İnşaat sektöründe öncü firmalar arasında olan Nef ve Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Zirvesi” Adana’da başladı. 9’uncusu düzenlenen zirvede Adana'ya yatırım çağrısı yapıldı.

Erden Timur: Sit alanlarına ev yapmıyoruz!

Bodrum Ekonomi Zirvesi'nde konuşma yapan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bizler doğal alanlara sit alanlarına ev yapmıyoruz. Biz sadece ön yargısız olunsun istiyoruz" dedi.

Bodrum Ekonomi Zirvesi yarın yapılacak!

“Bodrum Ekonomi Zirvesi” yarın saat 10.00’da Herodot Kültür Merkezi’nde yapılacak. Panel iki oturumda gerçekleştirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2018 Haberi

Uludağ Ekonomi Zirvesi 2018

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet C. Dördüncü, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun , DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna katıldı.