25 / 04 / 2024

Uludağda hala sezon devam ediyormu

Uludağda hala sezon devam ediyormu

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Depremde sahibine ulaşamayan değerli eşyaların akıbeti beli oldu! O eşyalar…

Kahramanmaraş depreminde pek çok bina yıkıldı. Enkaz kaldırma ve depremzedeleri kurtarma çalışmaları da hala devam ediyor. Peki enkazdan çıkan değerli eşyalara ne olacak? İşte detaylar!

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Zara’da yeni sezon sweatshirtler, jeanler, blazerlar raflarda yerini aldı! Zara yeni sezon 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen giyim markası Zara yeni sezon ürünleri satışa çıktı. Sweatshirtler, jean pantalonlar, blazer ceketler, etekler raflarda yerini aldı. Havaların soğumasıyla birlikte, yazlıklar yerini kalın kışlık kıyafetler bırakmışken, Zara yeni sezon ürünleri sizi bekliyor. 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Modanisa’da 2022-23 Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İnancına göre bir giyim tarzı benimsemiş kadınlara istedikleri gibi görünüp iyi hissetmeleri için stil sahibi alternatifler sunan Modanisa’da Sonbahar/Kış Yeni Sezon ürünlerinde yüzde 50 indirim sunuyor. İşte Modanisa'nın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Fındık fiyatlarına büyük zam! Türk lirası bazında rekor seviyeye çıktı

Yüksek enflasyon nedeniyle gıda fiyatlarındaki zam furyasına fındık da eklendi. Sezon başında kilogramı 24 lira olan fındık Türk lirası bazında rekor seviyeleri gördü.

MediaMarkt'dan son dakika Samsung Galaxy A72 fiyatları! İnanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

2021 Mart ayında satışa çıkmış olmasına rağmen MediaMarkt'da hala en çok satılan ürünler arasında yer alan Samsung Galaxy A72 fiyatları merak ediliyor. Peki, A72'nin fiyatları MediaMarkt'da ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Doğa harikası ormanlara yasak olmasına rağmen Uludağ, betona boğuldu. Osmangazi Belediyesi ekipleri yasak yapıları yıkıyor. Ancak yıkılan beton yapılara ait molozlar olduğu yerde duruyor.

Gayrimenkul, Avrupa'da hala en iyi yatırım aracı!

PwC ile ULI tarafından hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 raporunun sonuçları açıklandı. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Bayraktaroğlu, "Avrupa'da sektör liderleri, gayrimenkulün cazip ve talep gören bir yatırım alanı olmaya devam edeceği görüşünde" dedi...

Uludağda hala sezon devam ediyormu Haberi

Uludağda hala sezon devam ediyormu

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, son yılların en kaliteli kar yağışına sahne olan Uludağ'da yoğunluk ve talebin devam etmesi nedeniyle kış sezonunu 1 ay daha uzattıklarını söyledi. Akkuş, bu yıl kış sezonunun kaliteli kar yağması nedeniyle dolu dolu geçtiğini belirterek "Uludağ, sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin hatta dünyanın markası haline geldi. 



Uludağ'da yapmış olduğumuz başanlı çalışmalar, reklam ve tanıtımların meyvesini bu yıl herkes aldı. Turizmcisinden otelcisine, kayak hocasından acentalara kadar herkes Uludağ'da memnun kaldı" dedi. Akkuş, "Yurt içi ve yurt dışından gelen turistler Uludağ'ı sevdi. Onların burada iyi vakit geçirmeleri de, gittikleri yerde reklam ve tanıtım açısından etkili oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da kaliteli kar, iyi tanıtım ve taleplerin yoğun olmasını diliyoruz" ifadelerini...