19 / 04 / 2024

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.



Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, son yılların en kaliteli kar yağışına sahne olan Uludağ'da yoğunluk ve talebin devam etmesi nedeniyle kış sezonunu 1 ay daha uzattıklarını söyledi. Akkuş, bu yıl kış sezonunun kaliteli kar yağması nedeniyle dolu dolu geçtiğini belirterek "Uludağ, sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin hatta dünyanın markası haline geldi. 



Uludağ'da yapmış olduğumuz başanlı çalışmalar, reklam ve tanıtımların meyvesini bu yıl herkes aldı. Turizmcisinden otelcisine, kayak hocasından acentalara kadar herkes Uludağ'da memnun kaldı" dedi. Akkuş, "Yurt içi ve yurt dışından gelen turistler Uludağ'ı sevdi. Onların burada iyi vakit geçirmeleri de, gittikleri yerde reklam ve tanıtım açısından etkili oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da kaliteli kar, iyi tanıtım ve taleplerin yoğun olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. 


Yeni Marmara Gazetesi


Geri Dön