25 / 04 / 2024

Uludağda sezon kapandımı

Uludağda sezon kapandımı

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler aman dikkat! Flaş haber geldi! 

'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam ya da indirim var mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarında son durum ne? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 20 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına yeni indirim ya da zam var mı? Sürücüler dikkat! 

Brent petrolde yaşanan dalgalanma, benzin ve motorin fiyatlarını da sık sık etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatlarına yeni indirim ya da zam var mı? İşte BP, Opet, Total, Shell, Petrol Ofisi 23 Haziran 2023 fiyat listesi...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak! Son başvuru tarihini kaçırmayın!

Şehir hastanesine çok sayıda personel alımı yapılacak. Resmen açıklanan bu son başvuru tarihini kaçırmayın. İşte detaylar...

Benzin, motorin, LPG'de son dakika Nisan şoku! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Sürücüler il il benzin, motorin, LPG fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Uludağda sezon kapandımı Haberi

Uludağda sezon kapandımı

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, son yılların en kaliteli kar yağışına sahne olan Uludağ'da yoğunluk ve talebin devam etmesi nedeniyle kış sezonunu 1 ay daha uzattıklarını söyledi. Akkuş, bu yıl kış sezonunun kaliteli kar yağması nedeniyle dolu dolu geçtiğini belirterek "Uludağ, sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin hatta dünyanın markası haline geldi. 



Uludağ'da yapmış olduğumuz başanlı çalışmalar, reklam ve tanıtımların meyvesini bu yıl herkes aldı. Turizmcisinden otelcisine, kayak hocasından acentalara kadar herkes Uludağ'da memnun kaldı" dedi. Akkuş, "Yurt içi ve yurt dışından gelen turistler Uludağ'ı sevdi. Onların burada iyi vakit geçirmeleri de, gittikleri yerde reklam ve tanıtım açısından etkili oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da kaliteli kar, iyi tanıtım ve taleplerin yoğun olmasını diliyoruz" ifadelerini...