19 / 04 / 2024

Uludağ sezonu ne zaman kapanacak

Uludağ sezonu ne zaman kapanacak

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Denizde av sezonu başladı! Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit fiyatları belli oldu! Balık fiyatları ne kadar?

Denizde av sezonu 1 Eylül itibariyle başladı. Hamsi, palamut, levrek, çupra, istavrit, mezgit, sardalye, palamut, kalkan ve karides fiyatları belli oldu. Peki balık fiyatları ne kadar? 2023 güncel balık fiyatları kaç lira? İşte 5 Eylül 2023 balık fiyat listesi.

Ne altın ne de dolar. Düğünlerde artık bu takılmaya başlandı. Herkesin bakmasında fayda var

Düğün sezonu açıldı. Altın ve dolar fiyatları yükselince vatandaşlar ne takacağını şaşırdı. Düğünlerde takmak için ise bir alternatif oluştu. İşte o alternatif hakkında detaylar...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Kripto parada boğa sezonu bu 5 altcoinle başlayacak! Analistler tek tek sıraladı!

Zor günler geçiren kripto para piyasasında gözler 2023’e çevrilmişti. Öne çıkan bilgilere göre aşağıda incelenen 5 altcoinle boğa sezonu başlayabilir. İşte ayrıntılar…

Bitcoin'de son durum ne?

Kripto para birimi endüstrisi için zorlu bir ayı sezonu devam ediyor. Peki, Bitcoin'de son durum ne?

1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? Şu anda hangi balığın mevsimi?

Balık sezonu yavaş yavaş başlıyor. Vatandaşlar, balığın ne kadar olduğunu, 1 kilo istavrit kaç lira 2022? Çinekop fiyatı ne kadar? şeklinde sorarak öğrenmeye çalışıyor. İşte detaylar!

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kooperatiflerde genel kurul sezonu ne zaman?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü köşesinde, kooperatiflerdeki genel kurul sezonunu kaleme aldı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Uludağ sezonu ne zaman kapanacak Haberi

Uludağ sezonu ne zaman kapanacak

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, son yılların en kaliteli kar yağışına sahne olan Uludağ'da yoğunluk ve talebin devam etmesi nedeniyle kış sezonunu 1 ay daha uzattıklarını söyledi. Akkuş, bu yıl kış sezonunun kaliteli kar yağması nedeniyle dolu dolu geçtiğini belirterek "Uludağ, sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin hatta dünyanın markası haline geldi. 



Uludağ'da yapmış olduğumuz başanlı çalışmalar, reklam ve tanıtımların meyvesini bu yıl herkes aldı. Turizmcisinden otelcisine, kayak hocasından acentalara kadar herkes Uludağ'da memnun kaldı" dedi. Akkuş, "Yurt içi ve yurt dışından gelen turistler Uludağ'ı sevdi. Onların burada iyi vakit geçirmeleri de, gittikleri yerde reklam ve tanıtım açısından etkili oluyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda da kaliteli kar, iyi tanıtım ve taleplerin yoğun olmasını diliyoruz" ifadelerini...