19 / 04 / 2024

Bitcoin'de son durum ne?

Bitcoin'de son durum ne?

Kripto para birimi endüstrisi için zorlu bir ayı sezonu devam ediyor. Peki, Bitcoin'de son durum ne?



Kripto para birimi endüstrisi için zorlu bir ayı sezonu devam ediyor. Krizi atlatmaya devam eden lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) henüz 20.000 doların üzerine çıkmadı.

Genel haber akışına ve Bitcoin fiyat hareketine bakıldığında, büyük bir teslim olma aşamasında olduğumuz açık.

18.500 dolarlık desteğin kırılması sektörü adeta alt üst etti. FTX'in iflas etmesiyle birlikte domino taşları yavaş yavaş çökmeye başlıyor ve BTC ciddi bir hal alıyor. Başarılı veri sağlayıcı CryptoQuant'tan gelen bir rapora göre, borsadan çıkış geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Yatırımcılar güvenlerini yitirdikleri için borsalardan BTC çekiyorlar ancak bu çekimler şimdilik askıya alınmış gibi görünüyor.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Ayılara baktığımızda, yakın zamanda BTC satmadıklarını görebiliriz. Ayılar bile düşük bitcoin seviyeleri nedeniyle bitcoin satmıyor.

Bir başka dikkate değer istatistik, uzunların şortlara oranıdır. Son zamanlarda çok büyük kısa pozisyonlar açıldı, ancak bu pozisyonlar artık kapandı.

Sektörün en büyük yatırımcıları bile artık teslim olma aşaması nedeniyle yavaşlıyor. Bu sürecin bir süre daha devam etmesi ve BTC'nin toparlanması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön