27 / 04 / 2024

Bitcoin’de son durum ne! 24 Haziran 2022 Bitcoin kaç TL oldu?

Bitcoin’de son durum ne! 24 Haziran 2022 Bitcoin kaç TL oldu?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarında yaşanan düşüş devam ediyor mu? vatandaşlar bu soruların yanıtımı arıyor. İşte 24 Haziran 2022 kripto paraların son durumuna dair detaylar!



Kripto paralar yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Kripto paralar içinde özellikle Bitcoin’de son durum ne yatırımcıların ilgilendiği tek soru bu. Kripto paralar hafta başından 24 Haziran Cuma gününe kadar toparlanmaya çalıştı. Yatırımcı son gelişmeleri  yakından takip ediyor.  Peki, Bitcoin’de son durum ne? Kripto paralarda düşüş devam ediyor mu? Bitcoin yükselir mi? daha nice sorular Bitcoin için sorulmaya devam ediyor. İşte 24 Haziran 2022 Bitcoin’in son durumu…

Bitcoin’de son durum ne! 24 Haziran 2022 Bitcoin kaç TL oldu?

BİTCOİN 24 HAZİRAN 2022 KAÇ DOLAR?

Bitcoin 24 Haziran Cuma günü 21.093,34 dolar alış fiyatından alıcı bulurken, satış ise, 21.093,33 dolardan yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön