18 / 04 / 2024

Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı ne zaman

Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı ne zaman

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Concorde İnşaat Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Tb Bautech İnşaat Teknolojileri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aydın tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Sunset Kartal için geri sayım başladı! Kartal'a 1.200 yeni konut geliyor!

Avrasya Uluslararası İnşaat’ın, Kartal’da toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçireceği 1.200 konutluk yeni projesi geri sayım başladı.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asfa Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı ne zaman Haberi

Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı ne zaman

Avustralya'nın başkenti Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı'na Türkiye'den 11 firma milli katılım gösterecek.


2016 yılında Türkiye'den Avustralya'ya 30 milyon 842 bin dolarlık doğal taş ihracatı gerçekleştiğini belirten İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk Çevik, "İhracat yaptığımız ülkeler içinde Avustralya 10'uncu sırada yer alıyor. Hedefimiz ihracatımızı fuarında etkisiyle yüzde 20 artırarak 37 milyon dolar seviyesine çıkarmak." diye konuştu.


Avustralya'nın sektördeki en önemli etkinliği olma özelliği taşıyan fuarın geçtiğimiz yıl tüm dünyadan büyük ilgi gördüğünü kaydeden Çevik, fuara geçen yıl 300'ün üzerinde firmanın katılım gösterdiğini, ziyaretçi sayısının da 6 bin 659 olarak gerçekleştiği bilgisini verdi.


Çin'in Avustralya'ya 98 milyon dolarlık doğal taş ihracatı gerçekleştirdiğini ifade eden Çevik, "Çin'in avantajı büyük, iş...