16 / 04 / 2024

Uluslararası Renk Komisyonu

Uluslararası Renk Komisyonu

Türkiye’de ilkleri hayata geçiren Filli Boya, iPad, iPhone ve Android kullanıcılarına “Coloration 2013–2014 Renk Eğilimleri” konseptleriyle tanışma ayrıcalığı yaşatıyor...

Filli Boya, farklı “Desing Soul” etkinliğine öncülük ediyor!

Moda, tasarım, sinema ve mimarinin yıldızları Filli Boya için bir araya geliyor

ABD'den inşaat demiri kararı!

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu, Tayvan'dan ithal edilen inşaat demiriyle ilgili kararı verdi.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Hakan Yavuz'dan Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı'na tepki!

Hakan Yavuz, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda “Uluslararası İşgücü Kanun Tasarısı” görüşülüp hükümetçe teklif edilen tasarıya tepki gösterdi.

DYO ile 2016 renk trendini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

DYO ile yeni yılın renk trendlerini yakalayın!

Uluslararası renk otoritesi Pantone, her yılın temasına uygun bir renk seçiyor. Moda, dekorasyon ve tasarım dünyasının yakından izlediği Pantone, bu yıl herkesi şaşırtan bir karar aldı ve tarihinde ilk kez 2016 yılının ‘rengini değil ‘renklerini’ seçti.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 4,34 milyar dolarlık teklifi onayladı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı terminal ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 1.312 milyar dinarlık(4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

Filli Boya ile geleceğin renk ve trendleri belirlendi!

Yarım yüzyıldır Dünya çapında faaliyet gösteren Intercolor (Ulusalararası Renk Komisyonu-ICC) çatısı altında bulunan 13 ülkenin 30 temsilcisi, 2016-17 yıllarının renk ve trendlerini belirlemek için İstanbul’a geldi.

Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) 14. Avrupa Konferansı Roma’da başladı!

Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği (IAEE) 14. Avrupa Konferansı Roma’da başladı. Üç gün sürecek konferansın ilk gününde Avrupa Komisyonu’nun 2011 yılı sonunda kabul ettiği “2050 Enerji Yol Haritası” masaya yatırıldı...

Hava oyunları festivali, Fethiye turizmine renk katacak!

Hava oyunları festivali, Fethiye turizmine renk katacak. Muğla'nın Fethiye ilçesinde 21-25 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 15. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, yaklaşık 40 ülkeden 500 sporcuya ev sahipliği yapacak.

Koza'ya 2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü!

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

Çelik sektöründe çifte sorun!

Irak'ta yaşanan güvenlik sorununun ardından ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu'nun Türkiye dahil 6 ülkeden yapılan çelik boru ithalatına anti-damping vergisi getirmesi sektörün ihracatına ilişkin endişeleri artırdı...

Amerikalı çelik üreticileri anti-damping davasını kazandı!

ABD Uluslararası Ticaret Komisyonu, Türkiye dahil altı ülkeden yapılan çelik boru ithalatına anti-damping vergisi getirilmesine, Filipinler ile Tayland'ın ise bu uygulamadan muaf tutulmasına karar verdi.

Uluslararası Renk Komisyonu Haberi

Uluslararası Renk Komisyonu

Filli Boya, Uluslararası Renk Komisyonu (ICC) Türkiye temsilcisi, moda ve stil dünyasının önemli ismi Ümit Ünal işbirliğiyle hazırladığı Filli Boya Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri kartelasını dijital ortama aktararak geleceğin renklerini mobil cihazlara taşıyor. Yaşam alanlarının renklerinin belirlenmesinde büyük kolaylık sağlayan Filli Boya Coloration İkibinonüç – İkibinondört Renk Eğilimleri dijital renk kartelası; Ümit Ünal’ın yaratıcısı olduğu altı kavram, seksen rengi içinde barındırıyor.


Yaşam Alanlarınızın Rengini Belirlemek Çok Daha Kolay…


Filli Boya Coloration 2013 – 2014 Renk Eğilimleri’nde; Wabi, Qatsi, Aurora, Aquatic, Filafil ve Prismatic isimli renk konseptlerinin yanı sıra birbiriyle uyumlu renk kombinasyonlarını da içeren dijital renk kartelası, özel tasarımı sayesinde yaşam alanlarınızdaki renk tercihini kolaylaştırıyor.


Dijital kartela, aynı mekân için farklı renk alternatiflerini, renklerin birbiriyle uyumunu bir arada gösteren içeriğinin...