16 / 04 / 2024

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi ve Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ile düzenlenen “Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması”nın kazananları belli oldu.

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na 60 ülke katıldı!

Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi'nin Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği (TUYED) işbirliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenen 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'na başvurular sona erdi.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Flyer Uluslararası İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Flyer Uluslararası İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Avcılar'da Shaıkh Muhammad Talha tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hamidi Uluslararası Petrol Turizm İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Çekmeköy’de yapıldı.

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması Haberi

Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması

Bu yıl 6. kez düzenlenen yarışmaya 60 ülkeden 915 eser katıldı. Yetişkinler ve gençler olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada çizerler eserlerinde “her şey dahil sistem” teması işlendi. Akra Barut Hotel’de düzenlenen törende yetişkinlerde Romanyalı karikatürist Pavel Gabriel Virgil’in eseri birinci, Ukraynalı sanatçı Oleksy Kustovsky ikinci, Bulgar sanatçı Trayko Popov üçüncü oldu. Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinden merhum Prof. Atila Özer adına verilen özel ödülü ise İranlı karikatürist Heibat Ahmadi kazandı. Yetişkinler kategorisinde İran’da Farzane Veziritabar, Çek Cumhuriyeti’nden Marek Simon, Endenozya’dan Afri Diyansyah, İran’dan Alireza Pakde ve Hamed Mortazavi Alavi mansiyon ödülü kazandılar. “Gençler Kategorisi”nde ise Türkiye’den 11 yaşındaki Sıla Eroğul’un eseri birinciliğe layık görüldü. Arda Yılmaz, Ekim Sarraç, Melisa Demircan, Nehir Ergüven ve Yasemin Güler mansiyon...