28 / 03 / 2024

Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman başlıyor

Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman başlıyor

Körfez sermayesinin gözü İstanbul'da 10 ve 11 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Shangri la Bosphorus ' ta, İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi adlı bir toplantı düzenleneceği bildirildi...

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Fdh Gayrimenkul Uluslararası Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fdh Gayrimenkul Uluslararası Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

2020 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

2. Ekonomi ve Yatırım Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkul sektöründe de son 6 aydır pek çok yabancı kurumsal yatırımcıyla görüşüyoruz. Bu yabancı yatırımcıyı mutlaka çekmek zorundayız'' dedi.

Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu kapılarını açtı!

Turkuvaz Medya'nın THY ana sponsorluğunda gerçekleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu Moskova'da kapılarını açtı.

Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman başlıyor Haberi

Uluslararası Yatırım Zirvesi ne zaman başlıyor

Körfez sermayesinin gözü İstanbul'da 10 ve 11 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Shangri la Bosphorus'ta, İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi adlı bir toplantı düzenleneceği bildirildi. Zirveyle ilgili olarak Dünya gazetesine konuşan İstanbul Yatırım Derneği Başkanı Mehmet Ulusoy'un aktardığı bililere göre, zirveye şu isimler katılacak: "Gayrimenkul alanında 6 milyar dolar yatırımı bulunan Abdurrahman Al Ajlan, enerji, gayrimenkul ve demir-çelik alanlarında 10 milyar dolar iş hacmi bulunan Abdurrah Al-Zamil, inşaat alanında 10 milyar dolar yatırımı bulunan Tarek Al-Kasabı ile 15 Milyar dolar yatırımı bulunan Saud Al-Tahani" Zirveye yurt dışından 40, Türkiye'den de 100 civarında firmanın katılmasının beklenildiğini söyleyen Ulusoy, ne kadar yatırımın söz konusu olabileceğinin öngörülemediğini ifade etti. Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerin merkezi fonlarının patronlarının da yer alacağı...