23 / 04 / 2024

Ümit Türüdü Şen biyografi

Ümit Türüdü Şen biyografi

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Boş ofislerin, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclisine yetki!

Atıl durumdaki boş ofisler konuta dönüştürülecek. Bu kapsamda toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı getirildi.

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Sıfır araba fiyatları 2023! Türkiye’de en ucuz sıfır araba fiyatları 2023! İşte en ucuz sıfır araba modelleri!

Otomobil fiyatlarındaki son durum en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Döviz kurunda yaşanan değişim ile otomobil fiyatlarının yükselişi de hala sürüyor. İşte detaylar!

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

10 değil 20 değil yüzde 35 zam! Et ve süt ürünlerine dev zam kapıda! 

Şeker, ayçiçek yağı, ekmek derken bir zamda et ve süt ürünlerine geliyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, kasım ayına kadar et ve süt ürünlerine en az yüzde 30-35 zam geleceğini söyledi. İşte Solakoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

Süt ve süt ürünlerinde en ucuz fiyatlar Bim’de! 16 Ağustos Bim fiyat listesi…

BİM market bu haftada en yeni ürünlerle karşımızda. 16 Ağustos Salı günden itibaren raflarda yerini alacak ürünler süt ve süt ürünleri ve iç giyim ürünleri olacak.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı ne kadar oldu?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi şeklinde hesaplandı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Ümit Türüdü Şen biyografi Haberi

Ümit Türüdü Şen biyografi

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Ümit Türüdü Şen, Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye transfer olan, Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı.


Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen 1983-1989 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisat Fakültesi ve İş Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 


İş hayatına reklam ajansında müşteri yönetmeni olarak başlayan Ümit Türüdü Şen, 1999'dan 2005'e kadar Alarko Turizm Grubu'nda çeşitli görevler aldı. Şen, gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye 2005'te Multi Turkmall’da başladı.


Ümit Türüdü Şen, 2006 – 2008 yılları arasında Kiler GYO’ya ait Levent'teki İstanbul Sapphire'in Pazarlama ve Satış Grup Başkanı görevini üstlendi. 


Şen, Ağustos 2008’den bugüne Emaar Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. 


Emaar Türkiye

Türkiye pazarına 2006 yılında konut sektöründeki...