26 / 04 / 2024

UMO Mimarlık Levent Aksüt

UMO Mimarlık Levent Aksüt

Mimar Levent Aksüt, 1955'te Yaşar Marulyalı ile UMO Mimarlık'ı kurdu. Levent Aksüt, Antalya'daki Cam Piramit'in mimarlarındandır. Peki Levent Aksüt kimdir? İşte Levent Aksüt'ün biyografisi ve iletişim bilgileri...

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Studio Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Cevdet Aydın tarafından kuruldu.

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slz Arter Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gülmüş, Serkan Erden ve Zülküf Erden ortaklığında kuruldu.

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bee Grup İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Volkan, İlker Arda, Levent Mehmet Karakaş ve Mehmet Ertunga Ulus ortaklığında kuruldu.

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baş ve Yakup Kadir Akbaş ortaklığıyla kuruldu.

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atolye 11 İç Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Serap  Altay ve Levent  Çipiloğlu ortaklığında kuruldu.

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

Letaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bozkayar tarafından kuruldu.

Wla Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Wla Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Levent Şenay ve Abdullah Nuroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile 18 Ekim'de kuruldu. 

Qartconcept Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qartconcept Mimarlık Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Levent Şenay tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oltaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oltaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Levent Bozkayar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yaldız Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaldız Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Hayrettin Yaldız ve Levent Küçük imzasıyla kuruldu.

UMO Mimarlık Levent Aksüt Haberi

UMO Mimarlık Levent Aksüt

Levent Aksüt kimdir?


Levent Aksüt, 1930 yılında İstanbul'da doğdu. 1953 yılında İTÜ(İstanbul Teknik Üniversitesi)'nden mezun oldu.

1955 yılında Yaşar Marulyalı ile birlikte UMO Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik ve Müşavirlik Limited Sirketini kurdu. 



Levent Aksüt, 1960-61 yıllarında İstanbul Belediyesi Planlama Müdürlüğünde çalıştı. Belge tatbikatını hazırladı ve İstanbul Belediyesi'nde meriyete koydurttu. 1972-82 Yılları arasında İTÜ Müşavir Mimarlığı'nı yaptı


Aksüt, 1983-93 Mimarlar Odası'nın 30., 40. ve 50.yıl; İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 50.yıl onur belgelerine layık görüldü.

1979 yılında USKON Uzay Sistem Konstrüksiyonları San. ve Tic. A.Ş.'yi, 1994 UMO Teknik Bürosunu kurarak yurt içi ve yurt dışında bir çok projenin yapım ve yönetim işlerini ve danışmanlığını üstlendi.

1998 yılında Türk Serbest Mimarlar Derneği İstanbul Şubesini kurdu ve başkanlığa seçildi. 


1997 yılında TODEV vakfının kurulmasını sağladı ve başkanlığını yaptı. 


1976-80 ve 2000-2002 yıllarında İstanbul...