19 / 04 / 2024

ümraniye canpark avm migros

ümraniye canpark avm migros

Migros Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayı içerisinde 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası açıldı...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Canpark Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve Taahhüt Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Canpark Gayrimenkul Yatırım Turizm Ve Taahhüt Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermayesi ise 500 bin TL.

DAP Çadır Günleri kampanyası 2017!

Daire fiyatlarının 297 bin TL'den başladığı DAP YAPI indirim çadırı Ümraniye Meydan AVM'nin otoparkında, sabah 09.00'dan akşam 22.00'a kadar hizmet verecek. İşte DAP Çadır Günleri kampanyası 2017...

Canpark AVM yılbaşında açık mı?

Canpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Canpark AVM yılbaşında açık mı? Canpark AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Canpark AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Canpark AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Canpark AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Canpark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Canpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Ümraniye Asyapark AVM'de icradan satılık 22 dükkan!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Ümraniye Asyapark Alışveriş Merkezi'nde bulunan 22 dükkanı satışa çıkardı. Bağımsız bölümlerin toplam satış bedeli 15 milyon 576 bin TL olarak belirlendi.

Ümraniye Modern East AVM'nin iskanı var mı?

Ümraniye Belediyesi, 171 işyerine gönderdiği tebligatta, 19 Mayıs’ta açılan AVM’nin iskanı olmadığı gerekçesiyle 15 gün içinde tahliyesini istedi.

Ümraniye Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü'nün Ümraniye'de faaliyet gösteren mağazalarına dün bir yenisi daha eklendi. Düzenlenen törenle açılan Kartal Yuvası'nın internet sitesinden yapılan bilgilendirmede,'' Kartal Yuvası'nın en yeni mağazası Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası oldu" denildi.

ümraniye canpark avm migros Haberi

ümraniye canpark avm migros


Migros tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin, ekli listede belirtilen 4 adet Migros, 4 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 10 adet satış mağazası Şubat ayı içerisinde ekte belirtilen tarihlerde hizmete açılmıştır.


28 Şubat 2014 itibariyle Şirketimizin mağaza sayısı yurtiçinde 973 (952 süpermarket ve 21 hipermarket), yurtdışında iştirakleri vasıtasıyla 40 olmak üzere toplam 1.013'tür. (2013 sonu: yurtiçi 965, toplam 1.004 mağaza)


Dosya için