24 / 04 / 2024

ümraniye metro projeleri

ümraniye metro projeleri

Üsküdar-Çekmeköy metro hattının geçtiğini ve yeni dikey hatlar için çalışmaların devam ettiğini ifade ede AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, ""Hiçbir ilçede bu kadar metro hattı olmuyor" dedi....

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye ilçeleri, Metro Hattı Revize Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'na metro projeleri için 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı ve Sabiha Gökçen Havalimanı Raylı Sistem Bağlantısı Projelerinde kullanılmak için İBB Başkanına 150 milyon Avro borçlanma yetkisi verdi.

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İstanbul'daki metro projeleri için 150 milyon avro dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 2 metro hattının inşaatında kullanılması için 150 milyon avro dış borçlanma yetkisi talep etti. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı 2022'nin sonunda açılıyor!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı ile ilgili açıklamalar yaptı. Metro hattında gelinen son noktaları paylaşmak amacıyla bir basın turu düzenleyen Alpkökin, metroyu 2022'nin sonuna yetiştirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

İstanbul'daki metro inşaatlarında son durum ne?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım problemini ortadan kaldırmak için metro inşaatlarına aralıksız devam ediyor. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde metro projeleri hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

İstanbul'daki yeni metro projeleri en çok hangi ilçeleri değerlendirdi?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak, İstanbul’da halihazırda olan hatların uzatılan ve yapımına sıfırdan başlanan metro projelerinin, satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki etkisini analiz etti. Peki İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

ümraniye metro projeleri Haberi

ümraniye metro projeleri

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Halk Meclisleri’ toplantıları kapsamında Esenkent, Esenşehir, Topağacı ve Dumlupınar Mahallesinin sakinlerini dinledi. 

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Yıldırım, "Genel sorunları da ayın 24’ünde hep beraber konuşacağız. Ulaşımdan, eğitimden, otoparklardan, millet kıraathanelerden, millet bahçelerinden yeni yerler keşfederek, kentsel dönüşümden yani binaların yeniden yenilenmesinden, 2B arazilerinin olduğu yerlerden ciddi işlerimiz var, büyük işlerimiz var. E-6 üzerindeki ulaşımın daha rahat hale gelip Ümraniye’ye giriş çıkışlarının olmasından.. Ümraniye diyorum ki İstanbul’un yeni merkezi olsun" ifadelerini kullandı. 

Yıldırım, Ümraniye’den daha önce yapılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının geçtiğini ve yeni dikey hatlar için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Yıldırım, "Hiçbir ilçede bu kadar metro hattı olmuyor. Buradan Üsküdar’dan Çekmeköy’e kadar bir metro yapıldı. 500 milyon Euro’ya mal oldu. Çekmeköy’den Kurtköy,...