28 / 03 / 2024

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.



İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metro konusunda samimiyetsiz olduğunu dile getiren paylaşımda bulundu. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; Göksu, "CHP'li İBB Başkanı her konuda olduğu gibi metro konusunda da samimiyetsiz. İBB'nin AK Parti döneminde yapılmak istenen metrolara o zaman İBB Meclis Üyesi olan sayın başkan ve CHP Grubu "RET" oyu vererek muhalefet ediyordu. İşte bunun adı samimiyetsizliktir, iki yüzlülüktür" dedi.

Tevfik Göksu dan Ekrem İmamoğlu na metro tepkisi!

Göksu açıklamasında şunları belirtti: "Metro çok önemli bir şey değil mi? Ama CHP henüz akl-ı selime yeni ulaşmış. Bugüne kadar bu kente metronun lazım olduğunu bilmiyormuş. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bu meclise ne kadar metro geldiyse, okuyorum. CHP grubunun muhalefetiyle yapılan işaret oylama neticesinde raporun aynen oy çokluğuyla kabulüne karar verilmiştir. CHP'nin muhalefetiyle! Ney? Metrolar! Sayın Başkan sizde meclisteydiniz değil mi bunlar yapılırken, siz de CHP'nin üyesiydiniz değil mi? Peki orada madem bu metro bu kadar önemliydi, çıkıp da CHP grubuna niye demediniz "Ey grubum ne yapıyorsunuz, bu kente raylı sistem lazım" niye demediniz, niye demediniz? Rahmetli Demirel öyle derdi, dün dündür bugün bugündür!"

 

CHP'li İBB Başkanı her konuda olduğu gibi metro konusunda da samimiyetsiz.

İBB'nin AK Parti döneminde yapılmak istenen metrolara o zaman İBB Meclis Üyesi olan sayın başkan ve CHP Grubu "RET" oyu vererek muhalefet ediyordu.

İşte bunun adı samimiyetsizliktir, iki yüzlülüktür. pic.twitter.com/7OET9je1Vq

— Mehmet Tevfik GÖKSU (@mt_goksu) December 7, 2021

 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!


Geri Dön