26 / 04 / 2024

Ümraniye Narlı Bahçe Evleri kimin

Ümraniye Narlı Bahçe Evleri kimin

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi 5 blok şeklinde yükseliyor. Narlı Bahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 50 peşin ödemelerde sıfır faiz, 36 ay vade avantajı! Taşınmaya hazır!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 50 peşinat, 36 ay vade fırsatıyla son dairelerin satışları devam ediyor. Narlı Bahçe Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla son daireler satışta. Peki Narlı Bahçe Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları'nda 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 0.69 faiz, 15 yıl vade fırsatı!

Limonlu Bahçe Konakları, Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede 1+1'ler 8 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Narlı Bahçe Evleri 0,69 faiz 180 ay vade fırsatıyla! Bu yıl hemen taşının

Narlı Bahçe Evleri Projesi'nde ''2 Milyon 500 TL bizden'' kampanyası başladı. 0,69 faiz oranı ile 180 ay vadeye kadar yapılan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Peki Narlı Bahçe daire fiyatları ne kadar? İşte Narlı Bahçe fiyat listesi...

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de konumlanan Limonlu Bahçe Konakları, 15 blok halinde yükseliyor ve toplam 509 daire yer alıyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Limonlu Bahçe Konakları fiyat listesi Ekim 2022! 

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Ümraniye Narlı Bahçe Evleri kimin Haberi

Ümraniye Narlı Bahçe Evleri kimin

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Narlı Bahçe projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 

45 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri 5 blok şeklinde yükseliyor.  Proje Çekmeköy Ümraniye'nin en prestijli noktasında, Şile yolu üzerinde konumlandırılıyor. 

Ön talep toplanan Narlıbahçe Evleri "Her adımda bin mutluluk" sloganıyla basına tanıtılıyor.  Projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri satış ofisi için 0216 466 54 15 telefon numarası ile irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 

Çekmeköy Narlı Bahçe Evleri projesine ön talepte bulunmak isteyenler  http://narlibahceevleri.com/ web adresi üzerinden, ön talepte bulunabilir.  

Tel: 0216 466 54 15

Web: http://narlibahceevleri.com/

Pınar DOĞAN ÇAKIR/...