26 / 04 / 2024

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir nerede

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir nerede

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Finans Şehir satış ofisi bilgileri...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş Koru Aura'da 3+1 daireler 72 ay vade ve 27 bin 500 TL taksitle!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 3+1 daireler 72 ay vade 27 bin 500 TL taksitle satılıyor...

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Finans mahallesindeki projesini rafa kaldırdı

Sinpaş İstanbul Ümraniye'de Finans Mahallesi'nde yaklaşık 29 bin metrekare üzerindeki arsa üzerinde kat karşılığı hasılat paylaşımı konusunda yaptığı sözleşmenin taraflarca karşılıklı feshedildiğini açıkladı.

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir nerede Haberi

Ümraniye Sinpaş Finans Şehir nerede

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Finans Şehir projesinde ön talepler toplanıyor. Toplam 2 bin 500 adet daireden meydana gelen Sinpaş Finans Şehir projesinin ilk etabı satışa sunuluyor. 


450 konuttan olaşan ilk etap teslimleri 2018 Aralık, ikinci etap teslimleri ise Kasım 2019'da gerçekleşecek. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekleri sunuluyor. 


Ümraniye Sinpaş Finans Şehir satış ofisi için 444 1 974 telefon numarası ile irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 


İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükselen Sinpaş Finans Şehir Evleri İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor.


Sinpaş Finans Şehir adres: Çakmak Mah. Şenol Güneş Bulvar, Serüven Sk. No:1 Ümraniye/İstanbul 


Tel: 444 1 974 

Web: http://www.sinpasfinanssehir.com 


Pınar DOĞAN...