27 / 04 / 2024

Umut Evirgen mekanı

Umut Evirgen mekanı

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi umut kaynağı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Umut Atölyesi'nden Düzce Umut Evler projesi!

Düzce depreminde kiracı olan depremzedelerin kurduğu Evsiz Depremzedeler Dayanışma ve Konut Yapı Kooperatifi, Düzce Umut Atölyesini kurdu.

Umut Güner: Şampiyonluk bile yeni stadı bekliyor!

Beşiktaş asbaşkanı ve yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner Hürriyet’e konuştu. BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena için camianın zirveye tırmanmaya başlayan heyecanını Hürriyet’le paylaştı.

Fakir Hausgerate mekan tasarrufu sağlıyor!

Elektrikli ev aletleri sektörünün lider firması Fakir Hausgerate, soğuk kış günlerini TH 2000 kule tipi ısıtıcıyla ısıtıyor. İnce formu ve estetik tasarımıyla evinize dekoratif bir hava katarken, mekan tasarrufu da sağlıyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda başvurular başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı. Koçtaş konuyla ile ilgili açıklama yaptı.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Koçtaş tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen "Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması"na başvurular başladı.Yarışmanın bu yılki konusu bir konut içinde yer alan teras, balkon veya bahçe için yaşam alanı tasarımı olarak belirlendi.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Umut Evirgen mekanı Haberi

Umut Evirgen mekanı

Aşklarını ticarete döküp Levent'te Chicki Boom isimli bir mekan açan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, yeni yatırımlara imza atıyor.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; büyük emeklerle açıp popüler oluşturdukları mekanın başarısından hayli memnun olduklarını söyleyen ünlü çift, gözlerini Paris'e çevirdi.

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmayı planlayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen, güzel oyuncunun evlerinin de bulunduğu Paris'te dükkan arıyor. Çiftin Avrupa'da mekan açmayı planladığı ikinci şehir ise Londra oldu.