19 / 03 / 2024

65. Hükümet, Ankaralı iş adamlarına umut verdi!

65. Hükümet, Ankaralı iş adamlarına umut verdi!

Uzun yıllar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65’inci hükümet, Ankaralı iş adamlarına gelecek için umut verdi.



Ankara’da yaptığı büyük yatırımlarla gayrimenkul sektörüne yön veren Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün; Türkiye’nin bugün geldiği önemli noktayı koruyabilmesi için en büyük ihtiyacının, sürdürülebilir yatırım ve büyüme ivmesi yönünde performansını arttırması gerektiğini belirterek, Yıldırım’ın Başbakanlığının bunun için umut verici olduğunu kaydetti.

Yıldırım’ın görevde bulunduğu süre boyunca imza attığı 255 milyar liralık proje ile ‘yatırımcı bakan’ olarak tanındığını anımsatan Öngün, Yıldırım Başbakanlığında kurulan yeni hükümetin dev yatırımlara imza atacağına, bunun da “Güçlü Türkiye” imajımızı sağlamlaştıracağına inandığını vurguladı. 

Öngün, “Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlayacağımız 2023’e kadar ulaşılması planlanan hedefler, daha fazla yatırım, üretim ve çabayla gerçekleşecek. Sayın Binali Yıldırım ve yeni kabinenin de, şimdiye kadar olduğu kadar, bu hedeflere ulaşabilmek için çok ciddi projelere hayat vereceğine inancımız tam. Sayın Yıldırım’ın Bakanlığı dönemindeki vizyonu ve disiplinli çalışması Türkiye’ye milyarlarca liralık projeler kazandırdı. Yeni dönemde de, Türkiye’nin geleceğini kurgulayacak uyumlu çalışma ortamı ile kalkınma hızımız artacaktır” ifadelerini kullandı.


Yeni kabinede oldukça başarılı isimlerin yer aldığını ve bunun olumlu etkilerinin güven verici bir piyasa ortamı ile yakında görüleceğinin altını çizen Öngün; “Sayın Yıldırım ve yeni hükümetin, özellikle Türk ekonomisinin lokomotifi olan gayrimenkul sektörüne yönelik ‘yıldırım’ yatırımlar hayata geçireceğine inanıyoruz. Binali Yıldırım Başbakanlığında kurulan yeni hükümetimize başarılar diliyorum” dedi.


65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi!



Geri Dön