19 / 03 / 2024

65. Hükümet kabine

65. Hükümet kabine

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi.Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek." dedi.

65. Hükümet, Ankaralı iş adamlarına umut verdi!

Uzun yıllar Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev yapan Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında kurulan 65’inci hükümet, Ankaralı iş adamlarına gelecek için umut verdi.

65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı 65. Hükümet'in Bakanlar Kurulu listesini açıkladı. İşte 65. Hükümet Bakanlar Kurulu listesi...

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu'nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilecek olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı.

TOKİ Trabzon Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Arsin İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ordu'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da hız kesmeden devam eden TOKİ, Ordu Hükümet Konağı ihalesini 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

65. Hükümet kabine Haberi

65. Hükümet kabine

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi." dedi. 


Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapacak olan Özhaseki, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilere değerlendirmede bulundu. 


Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi. Çünkü buradaki bakanlıklara yüzlerce insan gelip oturmuştur, sonra da görevi bitince dönüp gitmiştir. Akılda kalanlar herhalde hayırlı iş yapanlar, iyi eser bırakanlar, dua alanlardır. Bir taraftan da ufak tefek de olsa beddua alanlar da çıkmıştır. Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek. Onun için dua ediyorum." ifadelerini kullandı.  


Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı...