19 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama!

Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi.Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek." dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim, mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi." dedi. 


Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan 65. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapacak olan Özhaseki, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilere değerlendirmede bulundu. 


Özhaseki, "Cenab-ı Allah'tan dileğim mahcup etmemesi, hayırlı hizmetler nasip etmesi. Çünkü buradaki bakanlıklara yüzlerce insan gelip oturmuştur, sonra da görevi bitince dönüp gitmiştir. Akılda kalanlar herhalde hayırlı iş yapanlar, iyi eser bırakanlar, dua alanlardır. Bir taraftan da ufak tefek de olsa beddua alanlar da çıkmıştır. Allah'tan dileğim, iyi işler yapmak, nihayetinde buradan giderken yüz akıyla gidebilmek. Onun için dua ediyorum." ifadelerini kullandı.  


Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!




AA


Geri Dön