25 / 04 / 2024

Umut Evirgen nerede yaşıyor

Umut Evirgen nerede yaşıyor

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Tuba Büyüküstün Paris'ten ev aldı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen'le gittiği Paris'te yeni bir yatırım yaptı. Büyüküstün, sosyal yaşamı ve sanat hayatı hareketli olduğu için bölgeden ev aldı. 

Tuba Büyüküstün Akasya Acıbadem Koru'da 3 bin dolara ev kiraladı!

Aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evlerini birleştiriyor. Çift Akasya Acıbadem Koru’dan aylık 3 bin dolara 5+1 daire kiraladı.

Esra Erol Bolu ve Düzce'de Umut Evi açıyor!

Ünlü televizyoncu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle kadınlar için 'Umut Evi' açmaya devam ediyor

KT Umut Alçıpan İnşaat şirketi kuruldu!

KT Umut Alçıpan İnşaat Turizm Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurdu

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Umut Evleri'nin ilki, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Kadınları sosyal hayata katmayı hedefleyen 'Umut Evleri'nin ilki, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı. Merkez, şiddet gören kadınlara destek de verecek

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

KT Umut Alçıpan İnşaat Turizm Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret şirket kurdu!

KT Umut Alçıpan İnşaat Turizm Gıda ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurdu

Umut Durbakayım kimdir

Teknik Yapı Başkan yardımcısı ve Betofiber Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım kimdir

Umut Evirgen nerede yaşıyor Haberi

Umut Evirgen nerede yaşıyor

Ünlü işletmeci Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün'le olan üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında noktalamıştı. Evirgen, Ağustos'ta ise gönlünü Melisa Şenolsun'a kaptırdı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; Birlikteliklerini sosyal medyadan duyurup olay yaratan mutlu çift, çıktıkları Kuzey Ege tatilinde çekilen pozlarını da Instagram'da yayınlayıp romantizm şovu yaptı.

Yaz tatilinin ardından İstanbul'un çeşitli noktalarında sık sık el ele görüntülenen çift, geçtiğimiz günlerde ise beraber yaşama kararı aldı. Kadıköy Moda'da hayatını sürdüren 24 yaşındaki güzel oyuncu, birkaç gün önce Umut Evirgen'in Emirgan'da bulunan lüks evine taşındı. Şenolsun'un toparlanmasına ise işletmecinin çalışanları yardım etti.

Şu sıralar mutluluk sarhoşu olan Şenolsun, 3,5 yıldır beraberlik yaşadığı Mehmet Ozan Dolunay'dan ayrılmasından sonra 1 buçuk sene hayatına kimseyi almamıştı.