26 / 04 / 2024

Ünal Çetin kimdir

Ünal Çetin kimdir

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, özel bir maden şirketince adaya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. 

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Gökçeada'ya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiası!

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, özel bir maden şirketince adaya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. 

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Tansel Önal kimdir?

İnşaat Mühendisi Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Tansel Önal kimdir? Tansel Önal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tansel Önal, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Tansel Önal..

Ünal Çetin kimdir Haberi

Ünal Çetin kimdir

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, özel bir maden şirketince adaya kumtaşı ocağı kurulacağı iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Başkan Çetin şunları söyledi "Buradaki en büyük problemlerden bir tanesi, şu an da halihazırda ruhsat için müracaat edilen lokasyon ile alakalı. Bizim ciddi bir turizm merkezimiz olarak kabul edilen Kaleköy'e çok yakın bir yerde olması münasebetiyle burada yapılacak bu madencilik çalışmasının bölgedeki turizmi olumsuz yönünde etkileyeceği konusunda düşünceler var." 

Çetin, dünyanın ilk "cittaslow (sakin) adası" ve Türkiye'nin en büyük adası unvanına sahip olan Gökçeada'da bir süre önce de altın ve gümüş madeni kurulmasıyla ilgili bazı girişimler olduğunu, ardından bu girişimlerle ilgili başvuruların geri çekildiğini dile getirdi. 

İlçenin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kaleköy mevkisine özel bir maden şirketince kumtaşı ocağı kurulmasıyla ilgili ruhsat...