19 / 04 / 2024

ünal inşaat istanbul inn levent örnek daire

ünal inşaat istanbul inn levent örnek daire

Ünal İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul İnn Levent ne zaman teslim? sorusuna haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstanbul İnn Levent projesinde yer alan dairelerin metrekareleri 4 bin dolar...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

TOKİ İstanbul'da park inşaatına 2016'da başlıyor!

TOKİ İstanbul'a yeni bir park kazandırıyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Parkın inşaatına 2016'da başlanacak.

Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay İnşaat Sone İstanbul nerede?

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.

İstanbul Çamlıca’da ana verici kulesi inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı.

İstanbul'daki inşaat sektöründe arsa sıkıntısı yaşanıyor!

İstanbul'da yatırımların aralıksız devam ettiği inşaat sektöründe arsa sıkıntısı yaşanıyor. Yatırımcılar yeni yer bulmakta zorlanırken, ev ve arsa sahipleri 'beklegör' politikası izliyor. Yatırımcılar rotasını çevre şehirlere doğru kaydırıyor.

İstanbul Fındıklı Parkı metro inşaatı için kapatıldı!

İstanbul Fındıklı Parkı, metro inşaatı gerekçesi ile halka kapatıldı, parktaki oyun alanı yıkıldı. Boğaziçi’nin nadir yeşil alanlarından olan Fındıklı için tehlike çanları çalıyor.

İstanbul Valiliği 6 ilçede 11 okul inşaatı yaptıracak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 6 ilçede 11 okul inşaatını yeniden yaptıracak. İlan bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

1936 yılında İstanbul'da bina inşaatı azaldı!

1936 yılında İstanbul'da bina inşaatı son zamanlarda azalmış. İnşaatların şahsi teşebbüslerle yapılması, inşaat malzemelerinin pahalılığı ve faiz oranlarının yüksek olması inşaatların pahalıya mal olmasına sebep oluyormuş.

Yassıada'daki inşaat çalışmaları tahribata yol açtı!

Yassıada'da yapılan inşaat çalışmalarında tarihi Bizans manastırının yıkıldığı ortaya çıktı. Arkeologlar Derneği istanbul Şubesi, Yassıada'da devam eden inşaat çalışmalarının tarihi eserlere verdiği zararla ilgili bir rapor hazırladı.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da metrekaresi 6 bin 250 TL'ye!

Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 11 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yayılan proje Anadolu Yakası Fikirtepe'de inşa ediliyor.

ünal inşaat istanbul inn levent örnek daire Haberi

ünal inşaat istanbul inn levent örnek daire


İstanbul İnn Levent projesi 17 katlı tek blok halinde yükseliyor. İstanbul İnn Levent Ünal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul İnn Levent ne zaman teslim? yanıtlamadan önce projeden bahsedelim.



İstanbul İnn Levent projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent'da konutların metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Toplam 135 daire ve ofisten oluşan İstanbul İnn Levent'da  1+1 konutlar 48 metrekare ve 68 metrekare, 2+1 konutlar 69 metrekare ve 89 metrekare alan büyüklüğüne sahip.



İstanbul İnn Levent ne zaman teslim?



İstanbul İnn Levent ne zaman teslim? sorusuna  Aralık 2014'te teslimler gerçekleşecek diyebiliriz. 


İstanbul İnn Levent'in sosyal olanakları arasında sineması, sanat odası, toplantı salonları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, spa, yoga, pilates, çok amaçlı salon,...