23 / 04 / 2024

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.



2017 yılının siyasi ve ekonomik gelişmelerle 2016 yılından daha iyi olacağını kaydeden Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi. Aydın "Bu sebeple 2017'de henüz belirlenmiş yeni bir projemiz bulunmuyor. Ülkemizin ekonomisine güvenimiz tam. Projemizi tamamladığımızda yeni projeler geliştirmeyi düsünüyoruz.Cevre ve Şehircilik Bakanlıgı'nın geliştirdiği yeni uygulamalar sayesinde Fikirtepe'desorun kalmadığını düşünüyoruz. Bu sebeple 2017 yılının daha verimliği geçeceğini tahmin ediyoruz" dedi. 


HERSEYE RAĞMEN BÜYÜDÜ 


2016'mn kendileri tein verimli bir yıl olduğunu, Baysas olarak hedeflerini büyük ölçüde yakaladıklarını belirten Aydın "Fikirtepe'de hayata geçirdiğimiz İstanbul 216 Konutları başladığı günden bu yana yoğun ilgi gördü. Projemizin ilk etabı bu yılın sonunda, ikinci etabı ise 2018 yılında teslim edilecek. İki etapta da satıs ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında satışların ise yüzde 85T, ikinci etabında ise yüzde 50'si tamamlandı" dedi. Gayrimenkul sektörünün 2016 yılında yasanan olumsuzluklara rağmen büyümeye ve genişlemeye devam ettiğini de söyleyen Şemsettin Aydın "Türkiye 2016 yılına secim sonrası yasanan siyasi istikrar İle girdi. Bu gayrimenkul sektörü için olumlu bir gelişmeydi. Sonrasında yasanan 15 Temmuz darbe girişimiyle sektörde durağanlık yasandı fakat bu durum kısa sürdü, iktidarımızın dik durusu, halkımızın güveni ve desteğiyle kısa sürede bu durgunluk yerini hareketliliğe bıraktı. Ekonomimize güvenen yabancı yatırımcılar, yatırım yapmaya devam ettiler. Bu da ekonomimize artı bir değer kattı. Son zamanlarda yapılan kampanyalar, bankaların faiz indirimleri gibi olumlu gelişmeler sektörü canlandırdf diye konuştu.


Star EK 



Geri Dön