26 / 04 / 2024

Özdeker İnşaat, Çiğli Harmandalı'na yoğunlaştı!

Özdeker İnşaat, Çiğli Harmandalı'na yoğunlaştı!

Son 3 yılda 300 konut, 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, yatırımlarını Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük projeyi hayata geçiriyor.



Özdeker İnşaat, Bugüne kadar sektörün beklentilerini karşılayan birçok önemli projeye imza attı. Son 3 yılda Karşıyaka Örnekköy, Bornova Evka 3, Çeşme Germiyan, Tire, Kemalpaşa, Çiğli Ulukent ve İnönü Mahallesi'nde 300 konut, 24 dükkân ve 3 adet fabrika inşaatını başarıyla tamamlayan Özdeker İnşaat, son dönemde yatırımlarını Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük projeyi hayata geçiriyor. 


Ayrıcalıklı yaşam İzmir'in dördüncü devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne çok yakın olan projelerden ilki Marka333, büyük bir ilgiyle karşılandı. Modern, dinamik ve genç yaşam şekliyle İzmir'e yepyeni bir yaşam tarzı sunan Marka333; yaklaşık 13 bin metrekare arazi ve 24 bin metrekare inşaat alanına sahip. 14 ve 16 katlı 3 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1 ve stüdyo olmak üzere 333 konut ve ticari alanı bünyesinde barındırıyor. Yüzme havuzları, spor salonları, bilardo ve masa tenisi gibi sosyal aktivite alanları, otopark alanları ve concierge hizmetlerinin yanı sıra her daireye özel güvenlik sistemi, renkli interkom, kamera sistemleri, güvenlik elemanları ve doğa ile dost ısıtma soğutma, sıcak su sistemiyle önemli bir yatırım ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


Özdeker inşaat, Çiğli Harmandalı'da yapacağı Marka333 ve MarkaCity adındaki iki büyük projesiyle, başarılı çalışmalarına devam ediyor Özdeker ismine güven duyanların da etkisiyle, lansman başlangıcı olan Ekim 2015 tarihinden bugüne kadar projenin birinci etabının yüzde 70'lik kısmının satışı tamamlandı. Özdeker inşaat, bu başarılı satış grafiği ve müşteri talepleri doğrultusunda yine Harmandalı bölgesinde ailelere özel MarkaCity projesinin çalışmalarına başladı. 16 bin metrekare arazi üzerine, 6 blok ve 270 adet 2+1-3+1 daireden oluşan bu yeni proje, özellikle çocuklu aileler için huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor. Lansmanı nisan ayında yapılan projede, zemin kattan itibaren körfez manzarasına sahip daireler, açık yüzme havuzları, spor salonları, basket sahaları, süs havuzları, müzik ve hobi odaları, zengin peyzaj ve 24 saat güvenlik hizmeti yer alıyor. 


http://www.ozdekerinsaat.com.tr/


Posta

Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı

2 yeni konut projesi IZMİR'de 53 yıldır faaliyet gösteren Özdeker İnşaat, yatırımlarım Çiğli Harmandalı'nda yoğunlaştırdı. Firma, bu bölgede Marka333 ve MarkaCity adında iki büyük proje hayata geçiriyor. 13 bin metrekare arazi üzerinde yükselecek Marka333 projesinde 3 blokta 333 konut yer alacak. 16 bin metrekare arsa alanına sahip MarkaCity projesinde 6 blokta 270 adet daire bulunuyor. 

Sözcü


Geri Dön