25 / 04 / 2024

Unicera Fuarı nerede

Unicera Fuarı nerede

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Geberit'in ürünleri 28 Şubat'ta Unicera Fuarı'nda!

Dünyanın lider rezervuar ve sıhhi tesisat markası GEBERIT, 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNlCERA'da en iddialı ürünleriyle yerini alacak. Unicera Fuarı, 28 Şubat-2 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Unicera Fuarı'nda seramik sektörü bir araya geldi!

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı...

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

UNICERA 2017 Fuarı'na 73 bin 281 ziyaretçi katıldı!

UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı gerçekleşti. 73 bin 281 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuarda, Türk seramik sektörü memnuniyet yarattı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

UNICERA İstanbul Fuarı 8-12 Mart'ta!

UNICERA İstanbul, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek. Fuar, binin üzerinde markanın katılımı ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleştirilecek.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

Unicera Fuarı nerede Haberi

Unicera Fuarı nerede

“Doğadan sanata” mottosuna bu yıl daha çok vurgu yapan Yurtbay Seramik, doğadan ilham alan ahşap, taş, mermer, tekstil dokulu en yeni ve mevcut ürünlerini ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. Yurtbay Seramik Standı’nda bu yıl alışveriş sokağı öne çıkacak; nalbur, ev tekstili mağazası, pastane, çiçekçi, gibi canlı mekanlar üzerinde ürünler gösterilecek. Ayrıca geçtiğimiz yıl düzenlenen 3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinciliğe layık görülen Berk Arıl’ın tasarımı sergilenecek.  


Bu yıl 28’ncisi düzenlenen fuarın sadece Türkiye’de değil dünya çapında da önemine değinen Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay; “Yalnız yurtiçinden değil, yurtdışından da ziyaretçi akınına uğrayan Unicera, katılımcılarına ve ziyaretçilerine dünya çapındaki önemli alıcılarla tanışma ve iş birliği imkanı sağlıyor. Pek çok sektör profesyonelini sektörünün önde gelen firmaları ve ürünleriyle buluşturuyor. Gerek...