26 / 04 / 2024

uniq istanbul maslaki uniq istanbul ayazağa

uniq istanbul maslaki uniq istanbul ayazağa

Turkmall UNIQ İstanbul projesi 2014 yılının Mart ayında açılacak. Maslak Ayazağa'da yer alan projede iş ofisleri, fine dining ve kafeler yer alıyor...

Uniq İstanbul toplam 100 milyon Euro'ya hayata geçirildi!

İstanbul Ayazağa'da bir Kültür Sanat Merkezi yapmamış, TürkMall 100 milyon euro harcayıp.. Tüm ailenin tüm gününü geçireceği bir Kültür Sanat Cenneti yaratmış.. Yemyeşil bir cennet.. Orman içinde bir cennet..

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

BTA Uniq İstanbul'a Foods in the Woods ile girdi!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, rotayı havalimanları ve denizyollarından şehir merkezine kırdı. Marka bu yöndeki ilk adımını, Turkmall yatırımyla Maslak'ta hayata geçen UNIQ İstanbul'da attı..

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

BTA Uniq İstanbul'da yiyecek-içeçek hizmeti verecek!

Kimse sahip olduğu ve iyi giden işini bırakmak istemez. TAV da Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını devam ettirmeyi çok istemişti. Ancak gel gör ki, yeni havalimanı için yapılan ihalede umduğunu bulamamıştı..

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

Maslak Uniq İstanbul açıldı!

İstanbul'un yeni nesil kültür-sanat, eğlence ve yaşam merkezi Uniq İstanbul, önceki akşam açıldı. Turkmall'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen Uniq İstanbul'un açılışına iş, sanat ve eğlence dünyasından pek çok ismi katıldı.

Unıq İstanbul kapılarını açıyor!

UNIQ İstanbul, kapılannı bu gün açıyor. Konser, sergi, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme alanlarım bir arada bulunduran proje bir zamanlar padişahların kullandığı Haznedar Çiftliğinin 62 bin metrekarelik arazisi üzerinde inşa edildi

uniq istanbul maslaki uniq istanbul ayazağa Haberi

uniq istanbul maslaki uniq istanbul ayazağa

Turkmall tarafından Ayazağa'da hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesi, İstanbul Central Business Disrrict ortasında bulunan iş, ticaret ve kongre merkezi projesi. Turkmall UNIQ İstanbul 'da iş ofisleri, fine dining ve kafeler yer alıyor. 


2014 yılının Mart ayında açılacak olan Turkmall UNIQ İstanbul projesinde kongre ve konser salonu, sanat galerileri, müzik aleti mağaza, müze mağazaları, sergi salonu ve bir kütüphane bulunuyor.


Turkmall UNIQ İstanbul projesinin adresi; Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde Ağaoğlu My Homu'un öncesinde, yolun sol tarafında yer alıyor.


0 212 350 9100

www.turkmalls.com

Esra Nur...