29 / 03 / 2024

Uniq Proje Mühendislik adres

Uniq Proje Mühendislik adres

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Çağan Düven tarafından kuruldu.

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Hakan Akın tarafından kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Bilgin ve Tutku Bilgin ortaklığında kuruldu.

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulutek Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Öztoprak Karahanlı ve Erdi Karahanlı ortaklığında kuruldu.

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Akça tarafından kuruldu. 

Uniq Proje Mühendislik adres Haberi

Uniq Proje Mühendislik adres

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Çağan Düven tarafından kuruldu.

Uniq Proje Mühendislik Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin başlıca amaç ve konusu; - Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri yapılması, - Yer yüzeyinin araştırılması ve harita yapımına yönelik mühendislik faaliyetleri (jeodezik, fotogrametrik ve hidrografik ölçüm yapma, topografya hizmetleri ile yol, kadastro, topoğrafik, vb. haritaların hazırlanması), - Serbest harita ve kadastro mühendislik, müşavirlik hizmetleri yapılması, - Harita, makina, elektrik, inşaat, mimarlık, çevre, şehir planlama, elektronik mühendisliği ile ilgili her türlü plan ve projenin yapılması veya bir kısmının sair şahıs ve kuruluşlara yaptırılması, - Yukarıda belirtilen meslek dalları ile ilgili yapılmış veya yapılacak projelerin uygulanması için mesleki ve idari kontrollük...