28 / 03 / 2024

United Biscuits projeleri

United Biscuits projeleri

Yıldız Holding, satışta olan İngiliz bisküvi ve atıştırmalık şirketi United Biscuits ile alım anlaşması imzaladı.Yıldız Holding, Godiva’da uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı bağımsız yönetim modelini United Biscuits’te de uygulamayı planlıyor.

Ülker, İngiltere'deki fabrikasını tekrar üretime açtı!

2014 yılında Yıldız Holding bünyesine katılan United Biscuits’in İngiltere’deki önemli üretim tesislerinden biri olan Carlisle Fabrikası, sel felaketinden 4 ay sonra üretime başladı.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

Yıldız Holding'ten yeni yatırım!

Amerika'nın en köklü şekerleme şirketlerinden DeMet's Candy Company'yi satın aldı. Yılın son ayında ise İngiltere'nin lider bisküvi üreticisi United Biscuits'i bünyesine katarak uluslararası bir satın alma işlemine imza attı.

Yıldız Holding United Biscuits’i 3.2 milyar dolara aldı!

Yıldız Holding, bir süredir yürüttüğü görüşmelerin ardından önceki gün İngiliz bisküvi üreticisi United Biscuits’i satın aldı. Rakam resmi olarak açıklanmasa da iki tarafın 3.2 milyar dolara el sıkıştığı kulislere yansıdı

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı!

Ülker İngiliz devi United Biscuits'i satın aldı. Satın almanın 3 milyar dolar karşılığında gerçekleştiği ifade ediliyor. Böylece Türkiye tarihinin şimdiye kadar ki en büyük yabancı şirket satın alması gerçekleşmiş oldu.

Murat Ülker: United Biscuits'i parayla değil tecrübeyle aldık!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, United Biscuits'in (UB) satın alma maliyeti ve ödeme planına ilişkin, "10 günde parayı peşin ödeyeceğiz. Finansmanın yüzde 60'ını kendi cebimizden ödüyoruz, yüzde 40'ını borç alıyoruz" dedi.

Yıldız Holding 2010'dan bu yana 19 şirket satın aldı!

Yıldız Holding 2010'dan bu yana 19 şirket satın aldı. En son İngiliz United Biscuits'i bünyesine katan Yıldız Holding, 2010 yılından bu yana 19 şirkete ortak oldu ya da tamamını satın aldı.

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı!

Yıldız Holding United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı, bu işlemle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Ülker United Biscuits’i satın alarak dünyanın üçüncü büyüğü oldu!

Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits ’i satın aldı. 3 milyar dolarlık işlemle Türkiye tarihinin en büyük yabancı şirket satın alması gerçekleşti

Yıldız Holding United Biscuits'i aldı!

Yıldız Holding, satışta olan İngiliz bisküvi ve atıştırmalık şirketi United Biscuits ile alım anlaşması imzaladı.Yıldız Holding, Godiva’da uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı bağımsız yönetim modelini United Biscuits’te de uygulamayı planlıyor.

Yıldız Holding, United Biscuits'i satın aldı, dünya 3.'sü oldu!

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, bu hamleyle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Kağıthane'de yer alan ofis projeleri havadan görüntülendi!

İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirilen ofis projeleri 25 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi. Prjelerin havadan fotoğraflarına www.havadanemlak.com adresinden ul

United Biscuits projeleri Haberi

United Biscuits projeleri

Blackstone ve PAI özel sermaye fonlarının sahip olduğu United Biscuits’in satın alınması sürecinde Yıldız Holding’e HSBC ve Ünlü&Co şirketleri aracılık etti. Deloitte, süreçte Yıldız Holding’e mali danışmanlık hizmeti verirken, Linklaters ve Yüksel Karkın Küçük şirketleri de hukuki danışmanlık sağladı.Yıldız Holding, Gopa’da uyguladığı ve başarılı sonuçlar aldığı bağımsız yönetim modelini United Biscuits’te de uygulamayı...