25 / 04 / 2024

urfa yeni bulvar projeleri

urfa yeni bulvar projeleri

Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika müjdesi! 441 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da hayata geçireceği projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 441 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Birecik'te 400 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa İli, Birecik ilçesinde 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa'da meslek siteleri yeni yerlerine taşındı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınması için çalışmalarını hızlandırdı. 

urfa yeni bulvar projeleri Haberi

urfa yeni bulvar projeleri


Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusun yolun asfalt çalışmalarını da kısa sürede tamamladı.


Bölgedeki trafik akışını oldukça rahatlatacak olan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı kısa sürede asfaltlayarak araç trafiğine açtı. Bulvarın kısa sürede asfaltlanarak ulaşıma açılması bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK


Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi’nde yer alan Yenice Spor Tesislerinin çevresinde asfalt çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, profesyonel ve amatör sporcuların daha iyi ortamda spor yapmaları için olanak sağladı.


Daha önce alanın çamurdan ve çukurlardan geçilmediğini ifade eden sporcular, “Asfaltı yapılan bölge eskiden çamur ve çukurdan geçilmiyordu. Şimdi ise çok temiz ve hijyenik...