23 / 04 / 2024

Eyyübiye yeni bulvara kavuşuyor!

Eyyübiye yeni bulvara kavuşuyor!

Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını kısa sürede tamamladı.




Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusun yolun asfalt çalışmalarını da kısa sürede tamamladı.


Bölgedeki trafik akışını oldukça rahatlatacak olan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı kısa sürede asfaltlayarak araç trafiğine açtı. Bulvarın kısa sürede asfaltlanarak ulaşıma açılması bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK


Eyyübiye İlçesi Yenice Mahallesi’nde yer alan Yenice Spor Tesislerinin çevresinde asfalt çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi, profesyonel ve amatör sporcuların daha iyi ortamda spor yapmaları için olanak sağladı.


Daha önce alanın çamurdan ve çukurlardan geçilmediğini ifade eden sporcular, “Asfaltı yapılan bölge eskiden çamur ve çukurdan geçilmiyordu. Şimdi ise çok temiz ve hijyenik oldu. Asfalt çalışmasının yapılmasında öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz” dedi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi





Geri Dön