18 / 04 / 2024

Urla Kum Denizi ne zaman bitecek

Urla Kum Denizi ne zaman bitecek

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Urla Kum Denizi projesi tamamlandı!

Yaklaşık 1 kilometrelik sahil bandındaki su oyunları park ile spor, yürüyüş ve çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, duş-soyunma odaları, kafeteryalar ve yeşil alanlar, vatandaşlardan tam not aldı.

Urla Kum Denizi projesi 6.5 milyon TL'ye mal olacak!

İzmir Urla’ya yeni bir dokunuş daha İzmir Büyükşehir Belediyesi, 6.5 milyon liralık yenileme projesiyle el attığı Urla Kum Denizi sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Urla ve Foça’da sahiller dönüşüme girdi!

Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça ile Urla Kum Denizi’nde modern sahil düzenlemelerine başladı. Foça’daki çalışmalar Temmuz sonunda, Urla’daki çalışmalar ise Ağustos sonunda tamamlanacak.

Tarihi Roma Limanı Urla'ya inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'da Roma Limanı yeniden inşa edilecek!

ANKARA Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma limanını aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Urla'ya Roma Limanı inşa edilecek!

Ankara Üniversitesi, Ege Denizi'nin bilinen en eski liman kentlerinden biri olan Urla'da, 2 bin yıllık Roma Limanı'nı aynı yerinde yeniden inşa edecek.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Çin'de kum seddi ortaya çıkıyor!

ABD Donanması’nın Pasifik Filosu Komutanı Amiral Harry Harris, Çin’in Güney Çin Denizi’nde denizi doldurarak bir “kum seddi” oluşturduğunu söyledi..

Ege Denizi'nde 4.6 şiddetinde deprem!

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden alınan bilgiye göre, saat 23.16'da, Ege Denizi Sakız Adası açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden alınan bilgiye göre Ege Denizi'nde Gökçeada açıklarında saat 22.15 sıralarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı olmadı.

Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, bu akşam saat 22.15'te Ege Denizi'nde 4,3 büyüklüğünde, deprem kaydedildi.

Ege Denizi'nde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) verilerinden alınan bilgiye göre, Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Depremin 21,9 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 14.19'da Ege Denizi'nde 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı, 27,97 kilometre derinlikte gerçekleşti

Urla Kum Denizi ne zaman bitecek Haberi

Urla Kum Denizi ne zaman bitecek


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Kum Denizi bölgesinde yaptığı plaj ve sahil düzenlemesinin önemli bir bölümünü bitirdi. 800 metre uzunluğundaki ve 40 bin metrekarelik alanı kapsayan sahili yepyeni modern bir görünüme kavuşturacak çalışmaların Eylül ayı başında tamamlanmasının planlandığı bildirildi. Projenin toplam maliyeti 6.5 milyon TL. olarak açıklandı.Turistik ilçenin Atatürk Mahallesi’nde yer alan ve  “Kum Denizi” olarak bilinen bölgedeki plaj, yol, tretuvar, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu çalışmaları, daha şimdiden vatandaşlar tarafından da çok beğenildi.


Urla sahilini canlandıracak projede, aydınlatmaları ve peyzajı ile birlikte tasarlanmış 8 metre genişliğinde yürüyüş yolu, sahili boydan boya geçen ve bir sonraki adımda Urla merkeze ulaşacak bisiklet yolu ve bisiklet kiralama noktası (BİSİM) yer alıyor.

Kum Denizi’ne gelen vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için sahile  çok sayıda soyunma...