26 / 04 / 2024

Urla villalarının yıkımı ne zaman

Urla villalarının yıkımı ne zaman

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Urla Hacılar Koyu'ndaki villaların yıkım kararı konusunda mahkemenin gerekçeli kararı yazmasını beklediklerini söyledi. Özel, gecikmeyi `manidar` bulduklarını vurguladı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara Açelya Apartmanı çevresinde 7 binanın yıkımı tamamlandı!

Ankara'da inşaat çalışması sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı etrafındaki riskli yapıların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki 7 binanın daha yıkımı tamamlandı.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Fethiye'deki kaçak villaların yıkımı için harekete geçildi!

Fethiye'de imar barışına uygun olmadan inşa edildiği ileri sürülen kaçak inşaatlar yıkılıyor. Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak olarak tespit edilen kaçak inşaatların yıkımı için harekete geçildi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Zonguldak Karaelmas’ta eski binanın yıkımına tepki!

Zonguldak’ta Karaelmas Mahallesi Rıza Ulusman Sokak’ta eski bir binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Vatandaşlar ise yıkıma tepki gösterdi. 

Urla villalarının yıkımı ne zaman Haberi

Urla villalarının yıkımı ne zaman

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, İzmir`in Urla İlçesi Zeytineli Köyü`nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın da zaman zaman tatilini geçirdiği Hacılar Koyu`ndaki villaların yıkım kararı konusunda mahkemenin gerekçeli kararı yazmasını beklediklerini söyledi. Özel, gecikmeyi `manidar` bulduklarını vurguladı.


CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı CHP`li Sibel Uyar, Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel`i ziyaret etti.


İzmir`in Urla İlçesi’nde, İl Özel İdaresi`nin kapatılması üzerine belediyeye devredilen 74 evin, Kıyı Kanunu`na uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılması üzerine Balıklıova Mahallesi sakinleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun Ankara`daki evinin önünde eylem yapmıştı. Sorunu yerinde inceleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Balıklıova barakalarının yıkımının iktidar tarafından Urla villalarıyla ilişkilendirerek bir istismar alanı haline getirildiğini öne sürdü.


‘URLA VİLLALARINDA GEREKÇELİ KARAR BEKLENİYOR’


İzmir`in...