26 / 04 / 2024

urtim haberleri

urtim haberleri

Üçüncü Köprü'den Tüpraş'a kadar birçok projede yer alan Urtim, Azerbaycan'da 1 milyon kişinin yaşamasının planlandığı 100 milyar dolarlık Hazar Adaları projesine iskele ve beton kalıp verdi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1!

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler!

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler bugün açıklanacak. Kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,33 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor!

Son zamanlarda haklarına sürekli "boşanıyorlar" haberleri çıkan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çiftinden yeni haber geldi. Merve Boluğur Etiler'de kiralık daire bakıyor. Bu da dedikoduları güçlendiriyor.

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut!

TOKİ Karabük Yenice kura sonucu isim listesi 252 konut bugün açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut!

Altıntaş TOKİ 3. Etap kura sonuçları 512 konut açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları!

403 konut Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017!

Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanmadı. Kocaeli Kandıra kura sonucu 4 Haziran 2017 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

urtim haberleri Haberi

urtim haberleri


Dalan İnşaat altyapıya şirketlerin beton kalıp ve iskele sistemlerini yapan Urtim, yurtdışındaki dev projelerle büyüyor. Türk inşaat şirketlerinin yurtdışı projelerinde çalışan Urtim, geliştirdiği hidrolik kalıplar ve hidrolik rüzgar perdeleriyle yabancı şirketlerin de tercihi oldu. 


Yurtiçinde 3. Köprü'den Diyarbakır Havaalanına kadar birçok projede yer alan şirket, son olarak Azerbaycan'da 1 milyon kişinin yaşamasının planlandığı 100 milyar dolarlık Hazar Adaları projesine iskele ve kalıp sistemleri verdi. 

Almanlar'ı yakaladık diyen Urtim Genel Müdürü Serdar Urfalılar, "Sadece Türkiye'de değil dünyada projeleri takip ediyoruz. Bu alanda güçlenmeyi planlıyoruz. Şu anda 25 ülkeye iş yapıyoruz. 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 20-25 büyüdük. Bu yıl da aynı oranlarda büyüme bekliyoruz. Ciromuzun yüzde 60'ı ihracattan geliyor" dedi.

Bu işin beşiğinin Almanya olduğunu ancak onları yakaladıklarını kaydeden Urfalılar, "Artık...