29 / 03 / 2024

URTİM sistemleri

URTİM sistemleri

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Mercedes EQC fiyatlarında son dakika! Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQC, etkileyici derecede uzun menzili, akıllı şarj teknolojisi ve Mercedes-Benz Sürüş Yardım Sistemleri ile elektrikli otomobillerin önüne geçiyor. Peki, Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mese Asfalt İnşaat Nakliyat Ve Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Memik Şivğan tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Mikro Hareketlilik Yönetmeliği hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemleri Strateji Belgesi ve 2020-2023 Eylem Planı"nı hazırladıklarını açıkladı. 

Türkiye'yi ulaşımda dünyada önde gelen ülke konumuna getireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin ulaşımda dünyada önde gelen ülke konumuna getirmek için çalıştıklarını belirtti ve "Küresel düzeyde rekabetçi akıllı ulaşım sistemleri kuruyoruz" dedi.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

URTİM sistemleri Haberi

URTİM sistemleri

Uluslararası birçok dev projeye imza atan URTİM, yeni geliştirdiği 6 farklı sistemle kalıp ve iskele sektöründe adeta devrim yarattı. Bu ürünleri kullanan firmalar 6 gün süren kalıp işini 2 güne indiriyor, yüzde 33 oranında işçilikten kazanıyor.

Tüyap Kongre Merkez’inde bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da birçok yeni ürün görücüye çıktı. 23-27 Mayıs tarihleri arasında dünyanın 105 ülkesinden gelen ziyaretçilere kapılarını açan fuara katılan, kalıp ve iskele sistemleri alanında Türkiye’nin öncü firması URTİM 6 yeni sistemini tanıttı.

Aralarında Haydar Aliyev Kültür Merkezi, Tüpraş Rafinerisi, Çamlıca Camii ve Fildişi Sahili Konsolosluk Binası gibi dev projelere hizmet veren URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, “İnşaatlarda daha pratik sistemleri sunabilmek amacıyla 6 yeni sistem geliştirdiklerini söyledi. Urfalılar, 2...