29 / 03 / 2024

Mercedes EQC fiyatlarında son dakika! Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQC fiyatlarında son dakika! Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mercedes EQC, etkileyici derecede uzun menzili, akıllı şarj teknolojisi ve Mercedes-Benz Sürüş Yardım Sistemleri ile elektrikli otomobillerin önüne geçiyor. Peki, Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Mercedes EQC, etkileyici derecede uzun menzili, akıllı şarj teknolojisi ve Mercedes-Benz Sürüş Yardım Sistemleri ile elektrikli otomobillerin önüne geçiyor. EQC tamamen sessiz çalışan elektrikli motoru ile otomobilin yeni ve konforlu iç mekanını keyfini daha iyi çıkartmanızı sağlıyor. Ayrıca kaliteli döşeme malzemeleri ve renkleri ile aracı kişiselleştirebilirsiniz. Sürüş yardım paketi, MULTIBEAM LED, EQC'ye özel ön ızgara, ön ve arkada LED ışık şeridi Mercedes EQC'nin seçilmiş öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Mercedes EQC fiyatlarında son dakika! Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...Tamamen dijital gösterge paneli ve masaj fonksiyonlu oturma konforu ile rahat yolculuklar sürücüleri bekliyor. Ayrıca evinizde vakit geçirirken, Yeni EQC'nizi hızlı, rahat ve emmiyetli bir şekilde şarj edebilirsiniz. EQC, avangart ve bağımsız bir estetiği temsil ediyor. Modern lüksün sembolü elektrikli araç Mercedes EQC, son derece hafifletilmiş çizgiler çarpıcı ilk izlenimi anında ortaya koyuyor. Bu, elektrikli araçlar arasında sadece Mercedes olabilir. Metalik gümüş, kutup beyazı, metalik elmas beyaz, metalik grfit gri, metlik kavansit mavisi, metalik kırmızı,parlak mavi metalik, metalik siyah ve selenit gri renk seçenekleri olan Mercedes EQC her zevke hitap ediyor.

Peki, Mercedes EQC kaç TL? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön