26 / 04 / 2024

Honda City fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda City fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tasarımı ve performansı ile birçok kişinin hayallerini süsleyen Honda City'nin Temmuz ayı fiyatları resmen açıklandı. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Tasarımı ve performansı ile birçok kişinin hayallerini süsleyen Honda City'nin Temmuz ayı fiyatları resmen açıklandı.

Honda City, 4 Silindirli 1.5L DOHC i-VTEC benzinli motoru ile sürücülerin beğenisini kazanmayı başardı. Ayrıca Honda City, PGM-FI'ya yani programlanmış yakıt enjeksiyon sistemine sahip bu özellik ile Honda City ilgi odağı oldu. Dinamik tasarımı ile birlikte geniş iç mekanı ile de gönüllerde taht kuran Honda City;aliminyum alaşımlı, çift renkli elmas kesimli ve sportif 16 inç jantları ile Honda'nın parlayan yıldızı olmayı başarıyor.

Honda City'nin L biçimde tasarlanmış Tam LED ön farları, görünüşüne ayrı bir hava katıyor. Honda City'nin 3 boyutlu yapıda ve oldukça sportif bir arka far aydınlatması bulunuyor. Honda City fiyatları ne kadar? İşte 6 Nisan 2022 Honda City fiyat listesi...Kendi dinamizmiyle her yaşam tarzına ayak uyduran Honda City, uzun yollarda güvenlik hissini derinden veren LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüş alanınızın açık kalmasına fırsat sağlıyor.519 litrelik geniş bagaj hacmi bulunan Honda City,  ön ve arka saklama ve araç içi bardak tutma alanlarına sahip.

Geniş ön camı sayesinde sürücülere panoramik bir görüş sunan Honda City,  i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı ile, eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu imkanı veriyor. Honda City'nin yakıt deposu tam tamına 40 litre.

Honda City tüm bunlar haricinde Geri Görüş Kamerasına, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemine, 8 inç Dokunmatik Renkli Multimedya Ekrana, Apple CarPlay ve Android Auto özelliğine sahip.

Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön