28 / 03 / 2024

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olmayı başaran Ford Ranger'ın fiyatları resmen belli oldu! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olmayı başaran Ford Ranger'ın fiyatları resmen belli oldu! 

Bu pikap, kullanıcıların yakıtlarının her bir damlasıyla daha fazla kilometre yol almasına destek olacak yeni, güçlü bir motor aralığıyla bütün gözleri üzerine çekiyor. Bu motorlarla birçok kişinin beğenisini kazanan Ranger; değişen koşullara ve arazi şartlarına sorunsuz şekilde uyum sağlayan gelişmiş, yeni bir şanzımanla desteklenmektedir.

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...Start ve Stop Sistemi, SYNCIII gibi çok sayıda yararlı teknolojiye sahip olan bu dayanıklı pikap, kas gücüyle beyin gücünün mükemmel bir karışımı.

Ranger, şerit Takip Sistemi ve park sensörleri gibi gelişmiş teknolojiler dikkatinizi artıracak ve yolda kendinizi daha güvenli hissetmenize olanak sağlayacak. Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Eğim İniş Kontrol Sistemi ve Gelişmiş Otomatik Park Sistemi ise kontrolün daima sizde olmasına yardımcı olur.

Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön