26 / 04 / 2024

Mutfak tüpü dev zamdan sonra patladı! Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü dev zamdan sonra patladı! Büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bir zam bir indirim derken mutfak tüpünde dengeler bozuldu! Son indirimin ardından mutfak tüpüne yeniden zam geldi! Peki, yeni zamla beraber mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Bir zam bir indirim derken mutfak tüpünde dengeler bozuldu! Son indirimin ardından mutfak tüpüne yeniden zam geldi! Mufak tüpü fiyatları 339 TL'ye kadar çıkınca indirim uygulanmıştı. Büyük tüp fiyatları indirimin ardından yeniden zamlandı! Zamların ardından mutfak tüpü fiyatları yeniden araştırma konusu oldu. Mutfak tüpü son on sene içinde yüzde 384 oranında zam uygulandı!

Mutfak tüpüne son 4 ayda yüzde 66 zam geldi! Aygaz,İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...On sene önce yani 2012 senesinde mutfak tüpü sadece 65 TL'ye satılıyordu. 10 yıl önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne senelik olarak 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli oluyordu fakat artık neredeyse 4 bin TL'lik bir bütçe bile yeterli olmayabiliyor. 

Peki, yeni zamla beraber mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön