19 / 03 / 2024

Mutfak tüpüne gelen indirim sevindirdi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne gelen indirim sevindirdi! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Bu yılın başından beri girildiğinden beri zamlandıkça zamlanan mutfak tüpüne Bayram öncesi sevindiren haber geldi! Zam yağmuru dinmeyen mutfak tüpüne, geçtiğimiz hafta cumartesi günü indirim yapıldı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Bu yılın başından beri girildiğinden beri zamlandıkça zamlanan mutfak tüpüne Bayram öncesi sevindiren haber geldi! Zam yağmuru dinmeyen mutfak tüpüne, geçtiğimiz hafta cumartesi günü indirim yapıldı!

Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana toplam yüzde 147 zam uygulandı. Akaryakıta gelen zamlarla beraber havalara uçan mutfak tüpü fiyatları merak ediliyor.

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam, tencereler dolsa da kaynamıyor! Aygaz, İpragaz, Mogaz... 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...Cumartesi günü LPG'ye gelen 1 lira 71 kuruş indirim mutfak tüpüne de yansıdı! Büyük tüp fiyatları birden düştü! İndirimin ardından pek çok vatandaş "Mutfak tüpü fiyatları indirimden sonra ne kadar oldu? Yeni fiyatlar ne kadar?" gibi sorulara yanıt arıyor.

Halkın bir süreliğine rahatlamasını sağlayacak indirimin devamının gelip gelmeyeceği de birçok kişi tarafından merak edildi. Son zamlar ile birlikte 300 lira sınırını aşrak rekor kıran mutfak tüpü fiyatlarına indirim geldi!

Peki, indirimden sonra mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 6 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön