20 / 04 / 2024

Mutfak tüpü fiyatları son zamdan sonra ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpü fiyatları son zamdan sonra ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne geçtiğimiz hafta zam uygulandı. Zamdan sonra pek çok kişi mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu. Pek çok kişi "Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatları ne kadar?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Mutfak tüpüne geçtiğimiz hafta zam uygulandı. Zamdan sonra pek çok kişi mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu. Pek çok kişi "Mutfak tüpü fiyatları ne kadar, büyük tüp fiyatları ne kadar, Aygaz tüp kaç TL?" gibi sorulara yanıt arıyor. En ucuz tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da büyük tüp fiyatları kaç TL? Ev tüpü büyük tüp fiyatları son zamdan sonra kaç TL oldu? 

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp fiyatları patladı! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...Mufak tüpü fiyatları 339 TL'ye kadar yükselince indirim yapılmıştı. Mutfak tüpü fiyatlarına indirimin ardından yeniden zam uygulandı! Zamlardan sonra mutfak tüpü fiyatları yeniden merak konusu oldu. Mutfak tüpü son on sene içinde yüzde 384 oranında zam uygulandı! On sene önce yani 2012 senesinde mutfak tüpü sadece 65 TL'ye satılan mutfak tüpü fiyatları bu sene rekor seviyeleri gördü.

Peki, yeni zamla beraber mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Büyük tüp fiyatları kaç TL? Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 18 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön