26 / 04 / 2024

ford ranger fiyatları

ford ranger fiyatları

Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olmayı başaran Ford Ranger'ın fiyatları resmen belli oldu! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olan Ford Ranger'ın fiyatları yenilendi! Haziran'a özel fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanan Ford Ranger'ın fiyatları güncellendi! Zamdan önce koşun siz de alın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Fakir Ranger 890 W toz torbasız süpürgede ekim ayı müjdesi geldi! Fiyatlar resmen dibe vurdu!

Küçük ev aletleri alanında son dönemlerin en popüler ürünlerinden toz torbasız süpürge, ev temizliğine adeta yeni bir soluk getiriyor. Fakir de bu alanda Ranger 890 W toz torbasız süpürgeyi üreterek alanında fark yaratmaya devam ediyor.

Ford, Puma’ya yine indirim yaptı! 89 bin 300 TL indirim geldi!

Ekim ayına özel fiyatlarını güncelleyen Ford, Puma modeline indirim yaptı. 89 bin 300 TL’lik indirimin geldiğini duyuran Ford, Puma’nın güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Ford Kuga almak isteyenlere müjde! Kuga’ya bu ay zam gelmedi!

Ağustos ayı fiyatlarını açıklayan Ford, Kuga modeline bu ay zam yapmadığını ve temmuz ayı fiyatıyla satışa devam edildiğini duyurdu. Ancak Kuga’ya eylül ayında zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Ford Ranger’a resmen şoke edecek zam geldi! Ford Ranger almak isteyenler hayatının şokunu yaşadı!

Ford’un 4x4 modeli olan Ranger’a dev zam geldi. Ford, Ranger modelinin yeni fiyatını resmi internet sitesinde yayımladığını duyurdu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

ford ranger fiyatları Haberi

ford ranger fiyatları

Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! 

Ford Ranger, kullanıcıların  her yakıt ikmalinde daha fazla mil kat etmesine yardımcı olacak bir dizi güçlü yeni motorla donatıldı. Motorları ile birçok kişinin beğenisini kazanan Ranger; Değişen koşullara ve araziye mükemmel uyum sağlayan  yeni bir gelişmiş şanzımanla güçlendirildi.

Start ve stop sistemi SYNCIII gibi birçok kullanışlı teknolojiyle çevrelenen Ranger, ultra dayanıklı döner tabla, kas gücü ile beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır. Ranger, şeritte Kalma Sistemi ve Park Sensörleri gibi gelişmiş teknolojiler dikkatinizi artıracak ve yolda  daha güvende hissetmenize yardımcı olacaktır.  Ranger; yokuşta Kalkış Desteği, Yokuş  İniş...