25 / 04 / 2024

Ford Ranger'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olan Ford Ranger'ın fiyatları yenilendi! Haziran'a özel fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...



Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak dikkat çeken Ford Ranger'ın fiyatları yenilendi! 

Bu pikap, kullanıcıların yakıtlarının her bir damlasıyla daha fazla kilometre yol almasına destek olacak yeni, güçlü bir motor aralığına sahip. Bu motorlar ile pek çok kişinin dikkatini üzerine çeken Ranger; değişen koşullara ve arazi şartlarına sorunsuz şekilde uyum sağlayan gelişmiş, yeni bir şanzımanla desteklenmektedir.

 Ford fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz Ranger kaç TL? İşte Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Start ve Stop Sistemi, SYNCIII gibi çok sayıda yararlı teknolojiyi bünyesinde barındıran bu dayanıklı pikap, kas gücüyle beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır.

Ranger, şerit Takip Sistemi ve park sensörleri gibi gelişmiş teknolojiler dikkatinizi artıracak ve yolda kendinizi daha güvenli hissetmenize olanak sağlayacak! Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Eğim İniş Kontrol Sistemi ve Gelişmiş Otomatik Park Sistemi ise kontrolün daima sizde olmasına yardımcı olur.

Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön