26 / 04 / 2024

ford ranger fiyat listesi

ford ranger fiyat listesi

Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olmayı başaran Ford Ranger'ın fiyatları resmen belli oldu! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olan Ford Ranger'ın fiyatları yenilendi! Haziran'a özel fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanan Ford Ranger'ın fiyatları güncellendi! Zamdan önce koşun siz de alın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford’dan Fiesta modeline kasım ayı indirimi! İşte güncel Ford Fiesta fiyat listesi...

Ford, kasım ayı kapsamında ilk tüm modellerinin fiyat listelerini güncellemeye başlarken, ilk olarak Fiesta’nın yeni fiyatını paylaştı. Bu kapsamda, Ford Fiesta’nın 1.0 motorlu modeline 190 bin TL zam ve 1.5 motorlu modeline ise 60 bin 900 TL indirim yapıldı.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford Ranger’a 89 bin 500 TL zam şoku! Ranger’ın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ford, yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a eylül ayı kapsamında tamı tamına 89 bin 500 TL zam yaptı. Ranger’ın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinde yayımlanırken, bu modele önümüzdeki günlerde bir zam daha gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Ford Ranger’a resmen şoke edecek zam geldi! Ford Ranger almak isteyenler hayatının şokunu yaşadı!

Ford’un 4x4 modeli olan Ranger’a dev zam geldi. Ford, Ranger modelinin yeni fiyatını resmi internet sitesinde yayımladığını duyurdu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

Ford Tourneo Courier’a bir ayda tam 98 bin TL zam geldi! Tourneo Courier modeline fiyatı bakın ne kadar oldu?

Ford, temmuz ayı kapsamında Tourneo Courier modeline tamı tamına 98 bin 100 TL zam yaptı. Tourneo Courier’un yeni fiyatı merak edilirken, fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden yayımlandı.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

ford ranger fiyat listesi Haberi

ford ranger fiyat listesi

Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! 

Ford Ranger, kullanıcıların  her yakıt ikmalinde daha fazla mil kat etmesine yardımcı olacak bir dizi güçlü yeni motorla donatıldı. Motorları ile birçok kişinin beğenisini kazanan Ranger; Değişen koşullara ve araziye mükemmel uyum sağlayan  yeni bir gelişmiş şanzımanla güçlendirildi.

Start ve stop sistemi SYNCIII gibi birçok kullanışlı teknolojiyle çevrelenen Ranger, ultra dayanıklı döner tabla, kas gücü ile beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır. Ranger, şeritte Kalma Sistemi ve Park Sensörleri gibi gelişmiş teknolojiler dikkatinizi artıracak ve yolda  daha güvende hissetmenize yardımcı olacaktır.  Ranger; yokuşta Kalkış Desteği, Yokuş  İniş...