25 / 04 / 2024

Ford Ranger'da son dakika! Yeni fiyatını gören şok oluyor! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da son dakika! Yeni fiyatını gören şok oluyor! Sakın kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Ford Ranger'ın Ağustos ayına özel fiyatları açıklandı. Ford'un en beğenilen otomobillerinden biri olan Ford Ranger'ın yeni fiyatları görenleri şok etti! 

Ford Ranger, kullanıcıların  her yakıt ikmalinde daha fazla mil kat etmesine yardımcı olacak bir dizi güçlü yeni motorla donatıldı. Motorları ile birçok kişinin beğenisini kazanan Ranger; Değişen koşullara ve araziye mükemmel uyum sağlayan  yeni bir gelişmiş şanzımanla güçlendirildi.

Ford Ranger fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Start ve stop sistemi SYNCIII gibi birçok kullanışlı teknolojiyle çevrelenen Ranger, ultra dayanıklı döner tabla, kas gücü ile beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır. Ranger, şeritte Kalma Sistemi ve Park Sensörleri gibi gelişmiş teknolojiler dikkatinizi artıracak ve yolda  daha güvende hissetmenize yardımcı olacaktır.  Ranger; yokuşta Kalkış Desteği, Yokuş  İniş Kontrolü ve Gelişmiş  Park Sistemi  kontrolün  sizde olmasını sağlar.

Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön